περιβόητη κουβέντα του Μουρίνιο με τον Ελβετό μάνατζερ της εταιρείας ρολογιών την οποία προμοτάρει, ωστόσο άντε τώρα να ξεμπερδέψει από τη λογική γκρίνια των παικτών του αν και με το χέρι στην καρδιά είπε αλήθειες! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
"/>
περιβόητη κουβέντα του Μουρίνιο με τον Ελβετό μάνατζερ της εταιρείας ρολογιών την οποία προμοτάρει, ωστόσο άντε τώρα να ξεμπερδέψει από τη λογική γκρίνια των παικτών του αν και με το χέρι στην καρδιά είπε αλήθειες!
Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
"/>
Ενόχλησαν τα λόγια του αλλά είπε αλήθειες!
ENGLAND365 25.02.2014 | 17.10
Σάλος σηκώθηκε στην Αγγλία από την περιβόητη κουβέντα του Μουρίνιο με τον Ελβετό μάνατζερ της εταιρείας ρολογιών την οποία προμοτάρει, ωστόσο άντε τώρα να ξεμπερδέψει από τη λογική γκρίνια των παικτών του αν και με το χέρι στην καρδιά είπε αλήθειες! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Γιατί μπορεί να μην ήταν κομψός ο τρόπος που αναφέρθηκε στο ότι ο Τόρες και ο Ντεμπά δεν σκοράρουν αλλά δεν είχε άδικο, όταν ο Ισπανός που στοίχισε πριν τρία χρόνια 60 εκατομμύρια ευρώ έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις τέσσερις φορές στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος. Και όταν μίλησε για τον Ετό πως πιθανώς να μην είναι 32 αλλά 35 με χιουμοριστική διάθεση, εννοούσε ξεκάθαρα πως πια τα καλά του χρόνια είναι πίσω του.
Όμως ο τρόπος που βγήκε στην επιφάνεια αυτό το βίντεο από την γαλλική τηλεόραση του δημιουργεί πρόβλημα ισορροπιών στα αποδυτήρια. Αλλά ειλικρινά ποιος μπορεί να τον ψέξει όταν λέει ξεκάθαρα πως θα ήθελε τον Φαλκάο για την θέση του σέντερ φορ; Και ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Κολομβιανό στην ενδεκάδα του , οπότε το αν τα είπε off the record ελάχιστης σημασία έχει και πρέπει να στεκόμαστε μόνο στο γεγονός πως είπε πικρές αλήθειες! Οι οπαδοί της Τσέλσι διχάστηκαν στα φόρουμ σχετικά με το αν έπρεπε να τα πει ωστόσο δεν μπορώ πραγματικά να αντιληφθώ αφού οι πιο πολλοί από αυτούς τα ίδια εκφράζουν σε σχόλια κάθε εβδομάδα στην Αγγλία, γιατί ο προπονητής πρέπει να έχει διαφορετική άποψη!
Ο Μουρίνιο πάντως επηρεάστηκε από τη δημοσιοποίηση των λόγων του και αυτό μην μπερδεύεστε δεν έχει να κάνει με ότιδήποτε άλλο παρά μόνο με το ότι αυτή τη χρονική στιγμή δεν θα ήθελε να έχει παίκτες με κατεβασμένα μούτρα μέσα στα αποδυτήρια!
Όμως το να κάνει ανοιχτή επίθεση στον γαλλικό τύπο γιατί δημοσιοποίησε μία ιδιωτική κουβέντα είναι λάθος. Δεν συμφωνώ με την πρακτική του να βγάζει στον αέρα ένας σταθμός οποιαδήποτε ιδιωτική στιχομυθία αλλά και ο Μουρίνιο ως ένας ιδιαίτερα προβεβλημένος άνθρωπος πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός σε ότι λέει σε δημόσιους χώρους! Ακόμη και αυτός , ένας πραγματικά μπαρουτοκαπνισμένος πια άνθρωπος στο ποδόσφαιρο και εξαιρετικός χειριστής των ΜΜΕ από αυτή την ιστορία πήρε μία δυσάρεστη έκπληξη και ένα μεγάλο μάθημα!

newstrack
23.09.2026 | 10:40
Το Σάββατο στο «Wembley» ξεκινά κάτι που μοιάζει με πρόβα τζενεράλε για το Euro 2028 — και ταυτόχρονα με τεστ επιβίωσης για τον Τόμας Τουχέλ. Η Αγγλία υποδέχεται την Ισπανία, την καινούργια πρωταθλήτρια κόσμου, στο πρώτο της επίσημο ματς μετά το Μουντιάλ. Ακολουθούν Τσεχία εκτός, Κροατία στο Ριέκα και ξανά Τσεχία στο Λονδίνο. Τέσσερα παιχνίδια σε δεκαπέντε μέρες. Κανένα δεν πρόκειται να τον κρίνει από μόνο του. Όλα μαζί, όμως, θα δείξουν αν ο Γερμανός είναι ακόμη ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την Αγγλία στο δικό της Ευρωπαϊκό, στο νησί, το καλοκαίρι του 2028.
17.09.2026 | 11:00
Στα 31 του χρόνια, χωρίς ομάδα και με την καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο να μοιάζει οριστικά κλειστή, ο Ραχίμ Στέρλινγκ πέρασε την Τρίτη από το εδώλιο του ειρηνοδικείου στο Μπέιζινγκστοουκ και ομολόγησε την ενοχή του. Η εισαγγελία χαρακτήρισε την υπόθεση «κορυφαίας κατηγορίας». Η δικαστής άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο — συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης. Δεκατρία σχεδόν χρόνια μετά την έκρηξη που τον έκανε το πιο λαμπερό ταλέντο της γενιάς του στην Αγγλία, ο πρώην διεθνής βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος όχι απλά χωρίς σύλλογο, αλλά με την ποινική δικαιοσύνη.
13.09.2026 | 12:00
Σχεδόν εξήντα πέντε χρόνια έχουν περάσει από την εποχή που ο Ελένιο Ερέρα διατύπωνε μια από τις πιο ανθεκτικές αλήθειες του ποδοσφαίρου: αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, οι τίτλοι περνούν από την άμυνα. Η φράση έμεινε, γιατί σπάνια διαψεύδεται. Το πρωτάθλημα δεν το κερδίζει όποιος παίζει πιο όμορφα για ενενήντα λεπτά. Το κερδίζει όποιος μπορεί, όταν το ματς στενεύει, να κλείσει την πόρτα και να μην την ξανανοίξει. Και αν έχει και ποιότητα μπροστά τότε τα πράγματα είναι υπέροχα
09.09.2026 | 15:57
Λίγες ώρες πριν η Λίβερπουλ ανοίξει τη νέα σεζόν του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ, ο Αλέξις Μακ Άλιστερ στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και είπε ότι είναι «πολύ στενοχωρημένος». Όχι γιατί χάθηκε κάποιος τελικός. Όχι γιατί τον έκοψαν από την ενδεκάδα. Αλλά γιατί ο σύλλογος τού ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, την ώρα που ο Ντόμινικ Σομποσλάι και ο Ράιαν Χράβενμπερχ ανανέωσαν. Λάθος χρόνος λάθος μέρος, όλα λάθος ακόμα μια φορά από τον Αργεντινο παίκτη.