Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Τα μεταγραφικά σενάρια είναι στο προσκήνιο, στις εφημερίδες στο Νησί, ενώ ξεχωρίζουν και οι δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ για τη διαιτησία, μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Σουόνσι. 



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

The Guardian

Σάλο έχει προκαλέσει η επιστολή που είχε σταλεί στους ιδιοκτήτες της Μπλάκμπερν και στην οποία γίνεται λόγος για σκοτεινές διαδρομές χρηματικών ποσών αλλά και για κακοδιαχείριση.

Daily Express

Θέση στην εθνική Αγγλίας θα μπορούσαν να έχουν οι Νέιιθαν Ντάιερ, Ντάνι Γκρέιαμ και Σκοτ Σινκλέρ, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς.

Daily Mail

Σκέψεις για αποχή από τις προπονήσεις της Μπλάκμπερν κάνει ο Κρις Σαμπά, αν η ομάδα του δεν αποδεχθεί τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της.

Ο Κρίς Κόουλμαν αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής Ουαλίας, αφού μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του.

Daily Star

Συζητήσεις με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ άρχισε η διοίκηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στη Γερμανία.

Στη Γαλλία βρέθηκε ο Χάρι Ρέντναπ για να δει από κοντά τον Εντέν Αζάρ, της Λιλ.

The Daily Telegraph

Επεισόδιο με οπαδό της Άρσεναλ είχε ο Τιερί Ανρί, μετά το παιχνίδι με τη Σουόνσι.

The Times

Στον Νέιθαν Ντάιερ έριξε την ευθύνη για το πέναλτι που δόθηκε στη Σουόνσι, ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θεωρεί ότι ο άσος των Ουαλών εκβίασε την απόφαση του διαιτητή.

Daily Record

Κάτι περισσότερο από πολύτιμος είναι για τη Σέλτικ ο Γκάρι Χούπερ, όπως ξεκαθάρισε ο Κρις Κόμονς.

The Independent

Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Σουόνσι.