Η Φόρεστ μηνύει τον Νέβιλ για τις δηλώσεις περί «μαφίας», οι διαιτητές έξαλλοι με τον Κλάτενμπεργκ!

Είναι το απόλυτο θέμα στο «Νησί» τις 48 τελευταίες ώρες και αισίως, ο αγγλικός Τύπος αποκάλυψε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να κινηθεί δικαστικά, κόντρα στον Γκάρι Νέβιλ! Προβαίνει σε μήνυση εναντίον του, για τους χαρακτηρισμούς περί «μαφίας», την στιγμή που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μοιάζει να αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους διαιτητές της Premier League!



Η Φόρεστ μηνύει τον Νέβιλ για τις δηλώσεις περί «μαφίας», οι διαιτητές έξαλλοι με τον Κλάτενμπεργκ!

Το παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Έβερτον ολοκληρώνεται, οι «κόκκινοι» ηττώνται με 2-0 και μένουν μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Λούτον.

Τα παράπονα που έχει η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο από τη διαιτησία του Τέιλορ είναι πάρα πολλά. Ζήτησε τρία πέναλτι, δεν πήρε κανένα, αισθάνθηκε πως αδικήθηκε και μερικά λεπτά μετά τη λήξη της συνάντησης, παίρνει την απόφαση να βγάλει ανακοίνωση!

Στην εν λόγω τοποθέτηση, κάνει λόγο για μία προειδοποίηση που η ίδια είχε απευθύνει προς την PGMOL για τον άνθρωπο που θα βρισκόταν στο VAR, στο «Γκούντισον Παρκ». Η Νότιγχαμ Φόρεστ τον αποκαλεί «φίλο της Λούτον» και ευθύς αμέσως, επικρατεί «σοκ» στην Αγγλία.

Άπαντες σχολιάζουν την κίνηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς για αυτούς είναι κάτι πρωτόγνωρο. Ο Τζέιμι Κάραγκερ συμφωνεί με τα παράπονα για τη διαιτησία, αλλά όχι με την ανακοίνωση, ενώ ο Γκάρι Νέβιλ χαρακτηρίζει την εν λόγω απόφαση «ντροπιαστική», λέγοντας πως η Νότιγχαμ δεν σκέφτηκε όσο θα έπρεπε την ιστορία της.

Έχουν περάσει 48 ώρες από τότε, αλλά όλο αυτό αποτελεί το βασικότερο θέμα συζήτησης στο «Νησί», με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου να κάνουν λόγο για σκέψεις μήνυσης της Νότιγχαμ προς τον Γκάρι Νέβιλ. Ο λόγος είναι η λέξη «μαφία» που ο τέως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποίησε!

Από εκεί και πέρα, στο στόχαστρο αρκετών έχει περάσει και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με τον Νέβιλ επίσης να δηλώνει προς πρέπει να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. Παράλληλα, φημολογείται πως και αρκετοί διαιτητές έχουν στραφεί εναντίον του, με συνέπεια η επίδραση που έχει στην Premier League, κάθε φορά που διαμαρτύρεται, να μην είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη!

Δημήτρης Μανάκος