Η Τσέλσι θέλει ενίσχυση τον χειμώνα και ο Αλόνσο κοιτά δύο «βαριά» ονόματα της Μπαρτσελόνα!
Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν και ο Τσάμπι Αλόνσο έχει ήδη δείξει αρκετά. Η χρονιά είναι μεγάλη και το ρόστερ πρέπει να είναι… δυνατό. Για τον λόγο αυτόν, ο Ισπανός κοιτά πως θα το δυναμώσει τον προσεχή Ιανουάριο. Στα «ραντάρ» του, δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα. Καθόλου εύκολες περιπτώσεις, είναι σχεδόν ενδεκαδάτοι!

Η Τσέλσι έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Τσάμπι Αλόνσο να εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ της ομάδας. Στο προσκήνιο βρίσκονται δύο «ηχηρά» ονόματα από την Μπαρτσελόνα.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «μπλε» θέλει να φέρει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τον Ζουλ Κουντέ και τον Φρένκι ντε Γιόνγκ. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μοιάζουν σχεδόν… βασικοί. Ο ρόλος τους στην Μπαρτσελόνα είναι μεγάλος, όμως το ίδιο μεγάλη είναι και η επιθυμία του Ισπανού να φέρει την ομάδα του στην κορυφή.
Μοιάζει δύσκολο, όμως σίγουρα τα ονόματα, με τα οποία θα ασχοληθούν οι «μπλε» τον χειμώνα, θα είναι αρκετά… μεγάλα, δείχνοντας τις προθέσεις τους.
Κωνσταντίνος Μακρής
























