Οι παίκτες της Λίβερπουλ γνώριζαν το 0-0-11 και αγκάλιασαν πρώτα τον Βιρτζ και μετά τον σκόρερ! (vid)

Πολύ ωραία στιγμή στη Γερμανία για τη Λίβερπουλ, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Φλόριαν Βιρτζ. Μοίρασε ασίστ, «έσπασε» το… ρόδι στο 12ο παιχνίδι του με τα κόκκινα και γνώρισε την «αποθέωση» από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι άφησαν τον Χάκπο και κατευθύνθηκαν αποκλειστικά προς αυτόν!



Οι παίκτες της Λίβερπουλ γνώριζαν το 0-0-11 και αγκάλιασαν πρώτα τον Βιρτζ και μετά τον σκόρερ! (vid)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλησε να απαντήσει η Λίβερπουλ στα συνεχόμενα, αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αναμετρήσεών της σε όλες τις διοργανώσεις, βγάζοντας αντίδραση επί γερμανικού εδάφους.

Φιλοξενήθηκε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, αλλά η εικόνα της ήταν σαφώς βελτιωμένη και η ανατροπή ήρθε πριν καν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Παρόλα αυτά, η πιο ωραία στιγμή της συνάντησης έμελλε να λάβει χώρα στο 66ο λεπτό, με τον Χάκπο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-1, αλλά άπαντες να στρέφουν την προσοχή τους στον Φλόριαν Βιρτζ. Ο λόγος; Διότι σε 11 ματς ως στιγμής με τη φανέλα της Λίβερπουλ, εξαιρώντας το Community Shield, δεν είχε συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του. Ούτε είχε πετύχει ο ίδιος, ούτε είχε «φτιάξει» για τους συμπαίκτες του.

Στη Γερμανία, λοιπόν, αυτό άλλαξε. Μοίρασε ασίστ και ευθύς αμέσως, οι παίκτες της Λίβερπουλ «έπεσαν» πάνω του. Πρώτος και… καλύτερος ο Ρόμπερτσον, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν και τον Βιρτζ… επιτέλους να χαμογελά.

Δημήτρης Μανάκος