«Καρφιά» του Σο για Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ: «Μου ζήτησαν να παίξω τραυματίας, φταίει και το ιατρικό επιτελείο!»

Δυσαρέσκεια για τους τραυματισμούς, απογοήτευση για τις επιλογές του και «καρφιά» προς τον Έρικ Τεν Χαγκ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μίλησε ανοιχτά ο Λουκ Σο, που δέχθηκε να… ρισκάρει ακόμη και τη συμμετοχή του στο EURO!



«Καρφιά» του Σο για Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ: «Μου ζήτησαν να παίξω τραυματίας, φταίει και το ιατρικό επιτελείο!»

Αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος στο EURO 2024 με την εθνική Αγγλίας δίνει ο Λουκ Σο, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει, πέντε ημέρες πριν από τη σέντρα της διοργάνωσης, για τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν όλη τη σεζόν.

Επισήμανε πως φέρει και ο ίδιος ευθύνης, αλλά… όχι μόνο αυτός. Έκανε λόγο για λάθη του ιατρικού επιτελείου, ενώ θυμήθηκε μία χαρακτηριστική περίπτωση, που ο προπονητής του, ο Έρικ Τεν Χαγκ, του ζήτησε να αγωνιστεί με τραυματισμό.

Αυτός το έκανε, ρίσκαρε τη συμμετοχή του στο EURO και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον στερήθηκε για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Λουκ Σο για τους τραυματισμούς του και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Είναι λάθος όλων. Είναι δικό μου, είναι του ιατρικού επιτελείου, όλοι θα έπρεπε να το παραδεχθούν αυτό. Αισθάνθηκα κάτι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Έκανα τις εξετάσεις και δεν είχα μεγάλη ζημιά. Δεν προπονήθηκα όλη την εβδομάδα, και μετά έκανα προπόνηση μία ημέρα πριν από ένα παιχνίδι. Αν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω, δεν θα αρνηθώ ποτέ. Δεν θα έπρεπε να έχω παίξει τραυματίας όμως!»

Δημήτρης Μανάκος