«Skip» την πρώτη σεζόν του Σλοτ στη Λίβερπουλ και… τρέλα στο «Άνφιλντ» – Οι τίτλοι, η πώληση – σοκ και ο Όσιμεν!

Η πρώτη σεζόν του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ στο Football Manager είναι γεγονός! Οι μεταγραφές, οι τίτλοι και η πώληση - σοκ! Αξίζει να διαβάσετε τα αποτελέσματα και να μας πείτε αν θα «αγοράζατε» ή όχι μία τέτοιου είδους «παρθενική» χρονιά…



«Skip» την πρώτη σεζόν του Σλοτ στη Λίβερπουλ και… τρέλα στο «Άνφιλντ» – Οι τίτλοι, η πώληση – σοκ και ο Όσιμεν!

Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν μπορούν να περιμένουν. Γνωρίζουν πως επί της ουσίας, η τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει ολοκληρωθεί. Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Λιγκ Καπ, δεν διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, αποκλείστηκε από το Europa League, στις αναμετρήσεις με την Αταλάντα, και «λύγισε» στο «Ολντ Τράφορντ» σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνεπώς, άπαντες αναμένουν τι μέλλει γενέσθαι στη νέα σεζόν, η οποία ήδη χαρακτηρίζεται «μεταβατική». Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχωρεί μετά από εννέα χρόνια από το «Άνφιλντ» και ο Άρνε Σλοτ αναμένεται να πάρει την θέση του, δίχως ακόμη να έχει ανακοινωθεί.

Φαντάζει δεδομένο πάντως και για τον λόγο αυτόν, ο κόσμος της Λίβερπουλ αποφάσισε να κάνει την σχετική προσομοίωση στο Football Manager. Τι εννοούμε δηλαδή; Να φέρει τον Σλοτ στο «Άνφιλντ», να προσπεράσει την πρώτη σεζόν και να δει τα αποτελέσματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, σε όλα τα επίπεδα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τρεις μεταγραφές αναμένεται λοιπόν να κάνει η Λίβερπουλ το καλοκαίρι. Θα πάρει με 86 εκατομμύρια τον Βίκτορ Όσιμεν, θα δαπανήσει 25 εκατομμύρια για τον μέσο της Μπράγκα, Αλί Αλ Μουσράτι και θα κάνει την έκπληξη με τον Τζέρεμι Φρίμπονγκ.

Ο νυν μπακ της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα έχει κατακτήσει και τους τρεις διαθέσιμους τίτλους με το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο και θα μετακομίσει στην Αγγλία, έναντι 34,5 εκατομμυρίων.

Όσον αφορά τις πωλήσεις τώρα, η σημαντικότερη όλων στρέφεται στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Θα αφήσει το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ και θα μετακινηθεί στην Αλ Χιλάλ, έναντι 57 εκατομμυρίων. Απεναντίας, ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα!

Τι θα συμβεί τώρα σε αγωνιστικό επίπεδο; Η Λίβερπουλ δεν θα κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στην πρώτη σεζόν του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της. Θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, θα αποκλειστεί στο Champions League, στη φάση των «16», δεν θα φτάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ, εξαιτίας ενός απροσδόκητου αποκλεισμού από τη Λιντς Γιουνάιτεντ.

Τέλος, στην Premier League θα τερματίσει στη 2η θέση με επτά ήττες, την στιγμή που η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα θα σηκώνει τον τίτλο, για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια, με μόλις τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δημήτρης Μανάκος