«Δεν πληρώσαμε καμία πτήση» - Κατηγορηματική διάψευση από Τσέλσι

Στην Τσέλσι αντίκρισαν τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλησαν να προχωρήσουν σε διάψευση για τα περί επαφών με τον Αμορίμ και δικής τους πρωτοβουλίας αναφορικά με το ταξίδι του Πορτογάλου προπονητή στο Λονδίνο.  



«Δεν πληρώσαμε καμία πτήση» - Κατηγορηματική διάψευση από Τσέλσι

Ο κόουτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τις προηγούμενες μέρες έκανε ταξίδι – αστραπή στην αγγλική πρωτεύουσα και φερόταν να έχει έρθει σε επαφή με τη Γουέστ Χαμ. Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Μόγιες από τα «σφυριά» κάνει τους ανθρώπους του κλαμπ να πραγματοποιούν κάποιες πρώτες επαφές με προπονητές που έχουν συμπεριλάβει στη λίστα τους.

Ο Πέδρο Σεπουλβέδα, Πορτογάλος ρεπόρτερ που κάλυπτε όλες τις εξελίξεις με τον Αμορίμ και τη Λίβερπουλ προτού κλείσει αυτή η υπόθεση, ανέφερε το πρωί της Τρίτης πως η Τσέλσι βρισκόταν πίσω από το ταξίδι του 39χρονου τεχνικού στο Λονδίνο κι όχι η Γουέστ Χαμ.

Οι «μπλε» λίγες ώρες αργότερα διέψευσαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους με το ταξίδι του Αμορίμ στην Αγγλία, αλλά και οποιαδήποτε επαφή τους μαζί του, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να έχει ακόμα μπροστά του πέντε ματς για την κατάληψη ευρωπαϊκής θέσης στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης