Έπαιξε τελευταία φορά και δεν το ήξερε κανείς: Παντελώς άδοξο φινάλε για Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ

Έχουν περάσει 11 εβδομάδες από την τελευταία του εμφάνιση και ουδείς ήξερε πως εκείνη θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον βλέπαμε με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ο Άντονι Μαρσιάλ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιστρέψει πριν από το τέλος της σεζόν και κάπως έτσι κλείνει παντελώς άδοξα το κεφάλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για εκείνον.



Έπαιξε τελευταία φορά και δεν το ήξερε κανείς: Παντελώς άδοξο φινάλε για Μαρσιάλ στη Γιουνάιτεντ

Το καλοκαίρι θα μείνει δίχως συμβόλαιο και θα είναι ελεύθερος θα διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει και να συνεχίσει την καριέρα του όπου το θελήσει. 

Ο κύκλος του στη Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται έπειτα από 9 χρόνια, ωστόσο, η αποχώρησή του, σίγουρα δεν είναι όπως θα την ήθελε. 

Έπειτα από 9 χρόνια στο κλαμπ του Μάντσεστερ, ο Γάλλος επιθετικός θα ήθελε να μπορεί ν' αποχαιρετήσει τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. 

Τελευταία φορά έπαιξε στις 9 του περασμένου Δεκέμβρη, έπειτα τραυματίστηκε, θα έμενε εκτός για περίπου 10 εβδομάδες, έχουν περάσει ήδη 11 και ο Τεν Χαγκ σχολίασε πως τελικά ο Μαρσιάλ δεν θα προλάβει να ξαναπαίξει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Κάπως έτσι πέφτουν οι τίτλοι τέλους σε μια θητεία κατά την οποία ο παίκτης είχε 317 εμφανίσεις, 90 γκολ, 48 ασίστ, 1 Γιουρόπα Λιγκ, 1 Κύπελλο, 2 Λιγκ Καπ και 1 Community Shield. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης