ΑΠΙΘΑΝΟ: Το πέναλτι που ζητά η Μπάγερν, τι έκανε η Άρσεναλ και γιατί δεν το έδωσε ο διαιτητής; (vid)

Θα ήταν το πιο… ανόητο πέναλτι στον 21ο αιώνα, στο Champions League. Θα άνηκε στην Άρσεναλ, θα έχανε το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για μία απίθανη σκέψη του Γκάμπριελ Μανγκαλάες! Το οξύμωρο είναι πως ο διαιτητής το είδε και είπε στους παίκτες των Γερμανών πως δεν μπορεί να το δώσει. Ο λόγος; Διότι πρόκειται για… παιδικό λάθος!



ΑΠΙΘΑΝΟ: Το πέναλτι που ζητά η Μπάγερν, τι έκανε η Άρσεναλ και γιατί δεν το έδωσε ο διαιτητής; (vid)

Πρόκειται δεδομένα για μία φάση που ελάχιστοι θα έχετε παρατηρήσει. Πιθανώς, ουδείς το πρόσεξε κατά τη διάρκεια της κανονικής ροής του αγώνα. Η Άρσεναλ είχε ελεύθερο.

Ο Νταβίντ Ράγια είχε στήσει την μπάλα. Ο διαιτητής έχει σφυρίξει και ο Ισπανός γκολκίπερ την δίνει στον Γκάμπριελ, που βρίσκεται στα όρια της μικρής περιοχής. Ο Βραζιλιάνος βλέπει την μπάλα να έρχεται προς το μέρος του και κάνει κάτι… απίθανο.

Την πιάνει με το χέρι, την στήνει και ξεκινά τη φάση από την αρχή. Ελάχιστοι το είδαν, ναι, αλλά ο διαιτητής της συνάντησης, ο Τόμας Τούχελ και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου διαμαρτυρήθηκαν ευθύς αμέσως! Και ο ρέφερι της συνάντησης είχε απάντηση...

 

 

Τους είπε πως το διέκρινε, αλλά δεν θα μπορούσε να το δώσει διότι είναι «παιδικό λάθος» και βρισκόμαστε σε προημιτελικό Champions League. Έξαλλος ο Τόμας Τούχελ μετά τη λήξη, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μία τεράστια απόφαση που είναι σε βάρος της ομάδας του!

Δημήτρης Μανάκος