Βλέπουμε Champions League, «παίζουμε» Αγγλία: Τριάδα–φωτιά με Championship και League One!

Βραδιά… Champions League, ώρα για στοίχημα στην Αγγλία! Κοιτάμε τις μικρές κατηγορίες, έχουμε «βγάλει» τριάδα και σας προτείνουμε να ακολουθήσετε. Πληρώνουν ξανά μεσοβδόμαδα η Championship και η league One!



Βλέπουμε Champions League, «παίζουμε» Αγγλία: Τριάδα–φωτιά με Championship και League One!

Ναι, είναι ημέρα… Champions League. Ναι, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βράδυ για τις αγγλικές ομάδες, με την Άρσεναλ να αντιμετωπίζει τη Μπάγερν Μονάχου, και τη Μάντσεστερ Σίτι να ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να παίξει με τη Ρεάλ.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, προφανώς και δεν υπάρχει κάτι που να θεωρείται απλό. Ουδείς μπορεί να κάνει πρόβλεψη για τις εν λόγω συναντήσεις. Θα τις δούμε, θα τις παρακολουθήσουμε, αλλά μπορούμε να «ποντάρουμε» στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας.

Έχουμε έξι ματς Championship, άλλα τόσα στη League One και οκτώ στη League Two. Αφήνουμε την 4η κατηγορία, καθώς ελάχιστες είναι αξιόπιστες και στρέφουμε την προσοχή μας στις άλλες δύο. Βρήκαμε τρία παιχνίδια.

Ξεκινάμε από το να μην ηττηθεί η Σέφιλντ Γουένσντεϊ από τη Νόριτς. Δεν θα πάμε την κουβέντα στην παράδοση μεταξύ τους, αλλά στο κίνητρο. Είναι μία «ανάσα» από την εξάδα η Νόριτς. Παίζει πλέον και για τις ισοπαλίες, μετρά τρομερό σερί στο «σπίτι» της, αλλά εκτός έδρας είναι αναξιόπιστη. Θα είναι «καζάνι» που… βράζει το «σπίτι» της Σέφιλντ, είναι ανεβασμένη, προέρχεται από νίκη.

Όσον αφορά τα δύο παιχνίδια της League One; Ποντάρουμε στον άσο της Μπλάκπουλ επί της Φλίτγουντ που υποβιβάζεται και στη νίκη της Τσέλτεναμ επί της Καρλάιλ. Και αν στην πρώτη περίπτωση, οι λόγοι είναι προφανείς, στη δεύτερη συζητάμε για ένα ματς ζωής και θανάτου. Η Τσέλτεναμ πρέπει να κερδίσει και αν το κάνει κόντρα στην «ουραγό», θα βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θα ξεπεράσει Μπέρτον και Πορτ Βέιλ, έχει λιγότερα παιχνίδια από αμφότερες, γνωρίζει πως το έργο της δεύτερης κόντρα στην Πιτέρμπορο αύριο, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Τρία ματς προς τον άσο βλέπουμε λοιπόν, «αγοράζουμε» και την κάλυψη στην περίπτωση της Νόριτς, που γενικώς είναι απρόβλεπτη. Και πάμε… ταμείο!

Συνοπτικά, οι προβλέψεις του England365 από τη Novibet:

(21:45) Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Νόριτς 1Χ στο 1.62

(21:45) Μπλάκπουλ – Φλίτγουντ 1 στο 1.75

(21:45) Τσέλτεναμ – Καρλάιλ 1 στο 1.62