Θέλουν να είναι στην Premier League όσο κανείς: Το «θα μείνουμε» της Λούτον, ακούστηκε σε όλη την Αγγλία! (vid)

Μία τεράστια νίκη, μία απίθανη ατμόσφαιρα, ένας εκπληκτικός προπονητής. Θέλει να μείνει πολύ στην Premier League η Λούτον. Δυναμώστε την ένταση, είναι εκπληκτικός ο ήχος του γηπέδου, μετά το σφύριγμα της λήξης της συνάντησης με την Μπόρνμουθ!



Θέλουν να είναι στην Premier League όσο κανείς: Το «θα μείνουμε» της Λούτον, ακούστηκε σε όλη την Αγγλία! (vid)

Μία τεράστια νίκη πανηγύρισε η Λούτον απέναντι στην Μπόρνμουθ, με την ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, να αντιδρά, να ισοφαρίζει και εν τέλει να επικρατεί με 2-1.

Το γκολ του Μόρις αποδείχθηκε «χρυσό» και οι γηπεδούχοι είναι ξανά σε ισοβαθμία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έστω και με παιχνίδι περισσότερο. Στους 25 η Λούτον, έχει ξεκάθαρα τις πιθανότητές της, είναι δεδομένο, αν αναλογιστεί κανείς και τον τρόπο που παίζει, πως θα κάνει τα πάντα για να είναι και του χρόνου στην Premier League.

Αρκεί κανείς να ακούσει τον ήχο από το γήπεδό της, μετά το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ. Εκκωφαντικός. Ένα ολόκληρο γήπεδο στο πόδι, να ακουστεί 43 χιλιόμετρα μακριά, μέχρι το Λονδίνο. Η Λούτον έχει κερδίσει τις καρδιές όλων, ο Ρομπ Έντουαρντς παίρνει όλα τα εύσημα για την εντυπωσιακή ομάδα που δημιούργησε, στην πρώτη της παρουσία στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δημήτρης Μανάκος