Η άμυνα κάνει τον Ονάνα να έχει το μεγαλύτερο άγχος από κάθε άλλον γκολκίπερ!

Υπάρχει λόγος και μάλιστα σοβαρός. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ ευθύνεται γι’ αυτό. Και λύση δεν έχει βρεθεί. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει τη δικαιολογία των τραυματισμών και των απουσιών, αλλά οι αντίπαλοι της Γιουνάιτεντ παίρνουν τα περισσότερα δικαιώματα για να φανούν απειλητικοί κόντρα στον Αντρέ Ονάνα.  



Η άμυνα κάνει τον Ονάνα να έχει το μεγαλύτερο άγχος από κάθε άλλον γκολκίπερ!

Τα προβλήματα στα μετόπισθεν φέτος είναι μεγάλη μάστιγα για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι μάλιστα αναγκάζονται να στερηθούν ξανά για έναν μήνα τον Λισάντρο Μαρτίνες, παρά την πρόσφατη επιστροφή του έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αδυνατεί να προσφέρει στον Αντρέ Ονάνα ένα παιχνίδι κατά το οποίο εκείνος θα είναι ήρεμος στα γκολπόστ. Κι αυτό, διότι πρέπει να βρίσκεται σε μόνιμη εγρήγορση, έχοντας και το περισσότερο άγχος από κάθε άλλον συνάδελφό του στη Λίγκα.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ έχει δεχθεί τις περισσότερες τελικές από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα για το 2024 (197) και έχει επιτρέψει τις περισσότερες επαφές με τη μπάλα από τους αντιπάλους της εντός περιοχής (394).

Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στο νέο έτος η Άρσεναλ έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα και έχει επιτρέψει μόλις 122 επαφές των αντιπάλων με τη μπάλα εντός περιοχής. Η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί 13 γκολ και έχει καταφέρει να κρατήσει clean sheet μονάχα απέναντι στις Γουέστ Χαμ και Έβερτον σε 9 αναμετρήσεις για την Πρέμιερ, το 2024.

Κώστας Ζάλιαρης