Έτσι οι οπαδοί της Τσέλσι ξέχασαν τα προβλήματα: Η μαγική ασίστ του Πάλμερ και το φοβερό σουτ του Μαντουέκε (vids)

Ο Κόουλ Πάλμερ συνέχισε τα φετινά... τρελά του με τον τρόπο που έβγαλε την ασίστ για το τρίτο και καθοριστικό γκολ της Τσέλσι απέναντι στη Λέστερ, ενώ, το φοβερό φαλτσαριστό σουτ του Μαντουέκε για το τελικό 4-2 έκανε τους οπαδούς των «μπλε» έστω και στιγμιαία να «ξαναζεσταθούν» και να πανηγυρίσουν. 



Έτσι οι οπαδοί της Τσέλσι ξέχασαν τα προβλήματα: Η μαγική ασίστ του Πάλμερ και το φοβερό σουτ του Μαντουέκε (vids)

Είναι ολοφάνερο πως η φετινή σεζόν δύσκολα μπορεί να φτιάξει για την Τσέλσι, από την άποψη των εντυπώσεων. 

Ίσως και η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας που έφερε τους Λονδρέζους αντιμέτωπους με τη Μάντσεστερ Σίτι να μη βοήθησε καθόλου στην προσπάθεια να κατακτηθεί έστω ένας τίτλος που θα γλύκαινε κάπως την πικρή αγωνιστική περίοδο. 

Στον προημιτελικό του FA Cup με τη Λέστερ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», το γήπεδο έφτασε σε σημείο να τα βάζει με τον Ποτσετίνο και τον Στέρλινγκ και η ατμόσφαιρα μόνο ιδανική δεν είναι πια για τον Αργεντινό και τους ποδοσφαιριστές του. 

Το 2-0 από το πρώτο μέρος έγινε 2-2 πολύ γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και ευτυχώς για την Τσέλσι ήρθαν δυο τέρματα στις καθυστερήσεις για ν' αποφευχθεί το εξτρά ημίωρο και να εξασφαλιστεί η πρόκριση στο «Γουέμπλεϊ». 

Αυτά τα δυο γκολ ήταν δυο στιγμές που έκαναν τους οπαδούς της ομάδας να δουν επιτέλους κάτι ποιοτικό. Κι αν για τον Πάλμερ τα λόγια πλέον είναι περιττά και έκανε το μαγικό του γι' ακόμα μια φορά με την τακουνιά - ασίστ προς τον Τσικουεμέκα, το φοβερό σουτ του Μαντουέκε για το 4-2 ήταν ίσως το πιο λαμπερό highlight για το κλαμπ της πρωτεύουσας... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης