«Σάλος» με τις δηλώσεις του Κονσεϊσάο: «Επιτέθηκε λεκτικά στην οικογένειά μου o Αρτέτα» (vid)

Δηλώσεις που προκάλεσαν «σάλο», μετά το Άρσεναλ – Πόρτο, από τον Κονσεϊσάο, λέγοντας πως ο Μικέλ Αρτέτα προσέβαλε την οικογένειά του στα ισπανικά και άνθρωπο που πλέον δεν είναι στη ζωή!



«Σάλος» με τις δηλώσεις του Κονσεϊσάο: «Επιτέθηκε λεκτικά στην οικογένειά μου o Αρτέτα» (vid)

«Χαμός» επικρατεί μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Άρσεναλ με την Πόρτο και την τεράστια πρόκριση των «κανονιέρηδων» στη διαδικασία των πέναλτι, στο «Έμιρεϊτς».

Ο Νταβίντ Ράγια αναδείχθηκε σε ώρα, οι Λονδρέζοι συνεχίζουν στους «8» του Champions League, αλλά προς το παρόν, το αγωνιστικό του πράγματος φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με τοποθέτηση του προπονητή της Πόρτο, Σέρχιο Κονσεϊσάο, ο Μικέλ Αρτέτα προσέβαλε ένα μέλος της οικογένειάς του, το οποίο πλέον δεν είναι στη ζωή.

«Ο Αρτέτα γύρισε στον πάγκο μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και προσέβαλε την οικογένειά μου στα ισπανικά. Του είπα πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ας ανησυχεί για την ομάδα του, που μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα!»

Αυτά είπε ο προπονητής της Πόρτο, με την Άρσεναλ να επισημαίνει πως τίποτα από όλα όσα ανέφερε ο Κονσεϊσάο, έχουν ρεαλιστική υπόσταση. Διαψεύδει κάθε είδους επίθεση και προστατεύει τον προπονητή της!

Δημήτρης Μανάκος