Τι παίζουμε σήμερα; Η Άρσεναλ στο… 1.70, οι «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας και η παράδοση!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για την αναμέτρηση της Άρσεναλ στο Champions League, αλλά και τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας!



Τι παίζουμε σήμερα; Η Άρσεναλ στο… 1.70, οι «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας και η παράδοση!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Τρία παιχνίδια, με απόδοση που ξεπερνά το 5.00 και ξεκινά από την Άρσεναλ, για να καταλήξει στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου! Ας τα δούμε αναλυτικά…

Η πρώτη μας επιλογή λοιπόν, προκύπτει από τη League One και την αναμέτρηση της Νορθάμπτον με την Μπλάκπουλ.

Δύο ομάδων με ολότελα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Η πρώτη δεν έχει κάποιο άγχος πλέον, για τα εναπομείναντα ματς της Α’ Αγγλίας, καθώς δεν κινδυνεύει και δεν κυνηγά τα play - off.  Η δεύτερη είναι σε «τροχιά» εξάδας, αλλά πρέπει να γίνει συνεπέστερη στα αποτελέσματά της.

Μετρά δύο διαδοχικά clean sheets, αλλά παρότι στο μυαλό όλων φαντάζει φαβορί κόντρα στη Νορθάμπτον, εμείς δεν έχουμε την ίδια άποψη. Έχει σοβαρές απουσίες η Μπλάκπουλ, λείπει ο κορυφαίος σέντερ φορ της και ο πιο σταθερός αμυντικός της. Ο πρώτος αποβλήθηκε, ο δεύτερος είναι τραυματίας, και παίζει σε μία έδρα, που δεν έχει ηττηθεί, παρά μόνο μία φορά, εντός του 2024.

Θέλει να βγάλει και αντίδραση η γηπεδούχος, θα παίξει ανοιχτά, έχει καλή παράδοση απέναντι στην Μπλάκπουλ.

Όσον αφορά τη δεύτερη επιλογή μας για την εμβόλιμη αγωνιστική της Α’ Αγγλίας, θα στηρίξουμε την Μπόλτον απέναντι στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ.

Πιθανώς, το βλέπετε και σκέφτεστε πως η γηπεδούχος επίσης δεν είναι συνεπής στα αποτελέσματά της. Είναι αλήθεια. Μετρά δύο σερί ισοπαλίες, με 2-2, έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Είναι πλέον 3η, την προσπέρασε η Ντέρμπι.

Ωστόσο, και η κατάσταση στην Όξφορντ, ανάλογη είναι. Κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 20 ημέρες, «ζορίστηκε» πολύ με την Τσέλτεναμ, δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ όσο οι γηπεδούχοι.

Στο 1.73 ο άσος με την Μπόλτον να θέλει να επιστρέψει στο… 1997. Τι συνέβη τότε; Πρόκειται για την πιο πρόσφατη περίπτωση, που η γηπεδούχος κέρδισε εντός έδρας τη φιλοξενούμενη, με 2+ γκολ διαφορά.

Τέλος, πιστεύουμε πως η Άρσεναλ θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Πόρτο. Και μάλιστα, σκοράροντας από το πρώτο ημίχρονο. Στο 1.65 το εν λόγω ποντάρισμα, έχουν φοβερό μομέντουμ οι «κανονιέρηδες»!

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 με αποδόσεις από τη Novibet:

(21:45) Νορθάμπτον – Μπλάκπουλ 1Χ στο 1.88

(22:00) Άρσεναλ – Πόρτο 1 ημίχρονο στο 1.69

(22:00) Μπόλτον – Όξφορντ Γιουνάιτεντ 1.76