Τα δεδομένα για το… Champions League – Πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ και με «ματς παραπάνω»!

Έκανε την αντεπίθεσή της, μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και επτά ματς συνολικά δίχως ήττα, και υπέστη «σοκ». Σοβαρές οι συνέπειες της ήττας από τη Φούλαμ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πώς διαμορφώνεται προς το παρόν η πρώτη εξάδα της Premier League...



Τα δεδομένα για το… Champions League – Πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ και με «ματς παραπάνω»!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κύλησε αδιαμφισβήτητα η 26η αγωνιστική της Premier League για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να χάνουν στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Φούλαμ και τις συνέπειες να είναι μεγάλες.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως την ίδια ώρα, η Άστον Βίλα ναι μεν έκανε ντέρμπι το παιχνίδι της με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, πλην όμως, το χρέος της έγινε πράξη. Επικράτησε με 3-2 και ανέβηκε στους 52 βαθμούς, μετά από 26 αναμετρήσεις.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Ουνάι Έμερι, είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, με ματς περισσότερο από την Τότεναμ και ακριβώς ίδιο αριθμό αγώνων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οκτώ βαθμούς απέχει από το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, που έμεινε στους 44, με τη διαφορά τερμάτων να είναι «μηδενική» (36-36).

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έχει από κάτω της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και με «ματς παραπάνω». Έχει δώσει 25, υπολείπεται ενός, αντιμετωπίζει σε 10 ημέρες την Κρίσταλ Πάλας, καθώς το παιχνίδι της με την Τσέλσι ματαιώθηκε, εξαιτίας του τελικού του Λιγκ Καπ.

Συνεπώς, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου μένει στους 47 και… 5η, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Έχει ένα τρίποντο διαφορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέντε από την Άστον Βίλα.

Δημήτρης Μανάκος