How may I assist you? Ο Άρνολντ ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον αμυντικό! (vid)

Η παντελώς άστοχη έξοδος του Τράφορντ επέτρεψε στον Ζότα να σκοράρει και στον Άρνολντ να καταγράψει ακόμα μια ασίστ. Και με αυτή, έγινε ο «βασιλιάς» της δημιουργίας των γκολ ανάμεσα στους αμυντικούς όλων των εποχών της Πρέμιερ Λιγκ! Ο ΤΑΑ είναι ο κορυφαίος assist-man ως ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα μετόπισθεν!  



How may I assist you? Ο Άρνολντ ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον αμυντικό! (vid)

Η Λίβερπουλ έφτασε στο 3-1 κόντρα στην Μπέρνλι το απόγευμα του Σαββάτου στο «Άνφιλντ» των 60.000 οπαδών και ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ στο πρώτο ιστορικά ματς με τέτοια χωρητικότητα στο γήπεδο, έβαλε τ' όνομά του σε μια απίθανη κορυφή.

Είναι πλέον ο καλύτερος όλων των αμυντικών στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ σε ό,τι αφορά στη δημιουργία γκολ. Ο Άγγλος φουλ μπακ εκτελώντας το κόρνερ για την κεφαλιά του Ζότα και το 1-0 στο ματς με τους «clarets», έφτασε στις 58 ασίστ στην καλύτερη Λίγκα του κόσμου, βρίσκεται στο +1 από τον Άντι Ρόμπερτσον και είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Πρέμιερ σε αυτή τη λίστα.

Ο θρυλικός Λέιτον Μπέινς της Έβερτον έχει μείνει πλέον πίσω στις 53, ενώ ακολουθούν ονόματα όπως αυτά των Γκρέιαμ Λε Σο, Αντόνιο Βαλένσια, Ίαν Χαρτ και αρκετοί άλλοι...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης