«Σάρωσε» το England365 στο στοίχημα: Τρία στα τρία με 6.00 απόδοση, μας τα… χάλασε η Κάρντιφ!

Τρία στα τρία στο England365, πέντε στα έξι στον «αέρα», εξαιρετική στοιχηματική ημέρα! «Έσπασε» μόνο η Κάρντιφ, σας πήγαμε… ταμείο από τις 10:00 το πρωί!



«Σάρωσε» το England365 στο στοίχημα: Τρία στα τρία με 6.00 απόδοση, μας τα… χάλασε η Κάρντιφ!

Τρομερή στοιχηματική ημέρα για το England365, το οποίο κάνει το 3χ3 για 3η φορά στις τέσσερις τελευταίες περιπτώσεις, που σας έχουμε προτείνει κάτι. Σήμερα, σας ενημερώσαμε από το πρωί, και από τη σελίδα μας, και ραδιοφωνικά, για όσα προβλέπουμε.

Στον αέρα του SportFm94,6, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Δημήτρης Μανάκος, σας πρότειναν αθροιστικά έξι αναμετρήσεις, που προέκυπταν από την Championship και τη League One.

Το «διπλό» και το G/G της Λέστερ, συνδυαστικά, το G/G της Κάρντιφ με την Πρέστον, το 1 και Over 2,5 της Λιντς με τη Ρόδεραμ, το να μην ηττηθεί η Νόριτς, εκτός έδρας από την ΚΠΡ, το G/G της Μπάρνσλεϊ με τη Λέιτον Όριεντ και τον άσο της Ρέντινγκ με την Τσάρλτον.

Δείτε λοιπόν, τα αποτελέσματα των εν λόγω αναμετρήσεων. Θα διαπιστώσετε πως τα τρία τελευταία «πέρασαν» με χαρακτηριστική ευκολία και τα είχαμε προτείνει στο England365. Από τα υπόλοιπα, μας τα… χάλασε μόνο η Κάρντιφ, η οποία παρά τις 7-1 τελικές στο δεύτερο μέρος και τα κόρνερ που εκτέλεσε, δεν βρήκε γκολ για να κάνει… 2-1 το 2-0 της Πρέστον.

Εκπληκτική ημέρα πάντως στοιχηματικά για το England365!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα των έξι προαναφερθέντων αναμετρήσεων:

Γουότφορντ – Λέστερ 1-2

Κάρντιφ – Πρέστον 0-2

Λιντς – Ρόδεραμ 3-0

ΚΠΡ – Νόριτς 2-2

Μπάρνσλεϊ – Λέιτον Όριεντ 2-1

Ρέντινγκ – Τσάρλτον 2-0

Δημήτρης Μανάκος