Από την Championship και τη League One: Τριάδα για «ταμείο» με 5,5 απόδοση!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για τις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Τριάδα επιλέγουμε αυτή την εβδομάδα, από την Championship και τη League One.  



Από την Championship και τη League One: Τριάδα για «ταμείο» με 5,5 απόδοση!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αγγλία, σε κάθε λογής επαγγελματική κατηγορία. Προφανώς και η Premier League είναι αυτή που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, κάτι που μοιάζει απολύτως δικαιολογημένο.

Θα παρακολουθήσουμε επτά παιχνίδια το Σάββατο, την στιγμή που ακολουθεί το Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ και το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Κυριακή. Ωστόσο, στοιχηματικά στρέφουμε την προσοχή μας σε τρία παιχνίδια, τα οποία προκύπτουν από την Championship και τη League One.

Το πρώτο αφορά την αναμέτρηση της ΚΠΡ με τη Νόριτς. Ιδιαίτερα φορμαρισμένοι οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Κόβεντρι. Μετρούν τρεις επικρατήσεις, στα πέντε τελευταία παιχνίδια, απέχουν μόλις έναν βαθμό από την εξάδα.

Συνεπώς, μιας και έχουν και καλή παράδοση σε αυτό το γήπεδο, πάμε με το Χ2 διπλή ευκαιρία, με στόχο να μην ηττηθούν εκεί για 5η διαδοχική εξόρμησή τους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις; Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Μπάρνσλεϊ με τη Λέιτον Όριεντ. Μία αναμέτρηση αμφίρροπη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η γηπεδούχος προέρχεται από την πολύ σημαντική ισοπαλία με την Μπόλτον, εκτός έδρας, με το τελικό 1-1 να δικαιώνει πλήρως τη λογική της.

Την ίδια ώρα, η Λέιτον Όριεντ δεν έχει ηττηθεί στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της. Μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και τρία clean sheets στο ίδιο εύρος συναντήσεων. Είναι 9η, διεκδικεί μία θέση στην πρώτη εξάδα, μετρά έξι διαδοχικά G/G, μακριά από το «σπίτι» της.

Με την ίδια λογική θα παραταχθεί και απέναντι στην Μπάρνσλεϊ και θεωρούμε πως το σερί θα συνεχιστεί.

Στη τελευταία επιλογή μας επιλέγουμε την αναμέτρηση της Ρέντινγκ με την Τσάρλτον. Ένα παιχνίδι που αποτελεί τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρά τις δυσκολίες τις οποίες βιώνουν, κάνουν τα πάντα για να διατηρηθούν στην Α’ Αγγλίας.

Προέρχονται από την πολύ μεγάλη, εκτός έδρας επικράτηση επί της Στίβενεϊτζ, η οποία σηματοδότησε το πρώτο τους «διπλό» εντός του 2024. Μέσω αυτού, βγήκαν για πρώτη φορά στο νέο ημερολογιακό έτος από την επικίνδυνη ζώνη.

Ανέβηκαν στην 20η θέση της βαθμολογίας και έβαλαν από κάτω την Πορτ Βέιλ, έστω και με παιχνίδια περισσότερα. Είναι εξαιρετική στην έδρα της η Ρέντινγκ, μετρά πέντε σερί παιχνίδια δίχως ήττα και έξι συνολικά Under 2,5, σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνοπτικά, η πρόταση του England365 από τη Novibet:

(17:00) ΚΠΡ – Νόριτς Χ2 διπλή ευκαιρία στο 1.45

(17:00) Μπάρνσλεϊ – Λέιτον Όριεντ G/G στο 1.70

(17:00) Ρέντινγκ – Τσάρλτον 1 στο 2.25