«Πολλά κιλά μπάλα, αλλά…»: Ο Τιάγκο «έγραψε» αρνητική ιστορία στη Λίβερπουλ!

Τεράστιος ποδοσφαιριστής. Εκπληκτική πάσα, αδιανόητος έλεγχος της μπάλας. Και πάρα πολύ άτυχος. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα «γράφει» αρνητική ιστορία στη Λίβερπουλ, αναλογικά με τα παιχνίδια που παίζει και λείπει από το 2020 και έπειτα!



«Πολλά κιλά μπάλα, αλλά…»: Ο Τιάγκο «έγραψε» αρνητική ιστορία στη Λίβερπουλ!

Κρίμα, κρίμα, κρίμα… Το ακούς και στεναχωριέσαι. Δεν χρειάζεται να είσαι Λίβερπουλ για να σου αρέσει ο Τιάγκο Αλκάνταρα. Για να τον συμπαθείς, για να πιστεύεις πως πρόκειται για έναν από τους πιο έξυπνους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν το παιχνίδι τα τελευταία 15 χρόνια.

Τρομερός έλεγχος της μπάλας, φοβερό πόδι, πάσα ακριβείας. Αλλά τρομερά άτυχος. Τουλάχιστον από τότε που ήρθε στη Λίβερπουλ και έπειτα, με τους «κόκκινους» να μην βλέπουν ποτέ εκείνα τα 20 εκατομμύρια που δαπάνησαν το 2020 να αποδίδουν.

Και μεγαλύτερη απόδειξη από την τελευταία «ατυχία» του Βραζιλιάνου δεν υφίσταται. Επέστρεψε μετά από εννέα μήνες στην αγωνιστική δράση, αγωνίστηκε για πέντε λεπτά απέναντι στην Άρσεναλ, κατέγραψε 10 επαφές με την μπάλα και χτύπησε ξανά.

Κάπως έτσι, «γράφτηκε» αρνητική ιστορία στη μεταγραφή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ. Διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχει δώσει 98 παιχνίδια με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει λείψει από 101 ματς της χώρας του και της ομάδας του, την τελευταία τετραετία.

Είναι αλήθεια το ότι πιο πολύ λείπει, παρά παίζει. Και όλα δείχνουν πως το τέλος της συνεργασίας του με τους «κόκκινους», θα έρθει άδοξα!

Δημήτρης Μανάκος