Θα πρέπει νΆ αγχώνονται οι Ποτσετίνο και Χάου με την απόλυση του Μουρίνιο;

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, όσο κι αν λάτρεψε τη Ρώμη, αλλά και λατρεύτηκε από εκείνη και την ομάδα, αποτελεί παρελθόν από τους «τζιαλορόσι». Και αυτή η εξέλιξη, μήπως είναι ικανή να προκαλέσει άγχος στους προπονητές των Τσέλσι και Νιούκαστλ έπειτα απΆ όσα κυκλοφορούν για εκείνους;  



Θα πρέπει νΆ αγχώνονται οι Ποτσετίνο και Χάου με την απόλυση του Μουρίνιο;

Ο Πορτογάλος τεχνικός, το πρωί της Τρίτης, 16 Ιανουαρίου 2024, έμεινε δίχως ομάδα, σημειώνοντας ακόμα μια απόλυση στο βιογραφικό του.

Το τελευταίο πολύ κακό χρονικό διάστημα της Ρόμα και η παρουσία στην 9η θέση της βαθμολογίας της Serie A, οδήγησε τΆ αφεντικά του συλλόγου της αιώνιας πόλης να πάρουν την απόφαση γιΆ αλλαγή προσώπου στην άκρη του πάγκου.

Φυσικά τα social media έχουν… πάρει φωτιά έπειτα απΆ αυτή την εξέλιξη, με τους Ποτσετίνο και Χάου να είναι τα ονόματα που αναφέρονται πιο συχνά απΆ όλα τα υπόλοιπα.

Ο λόγος; Η απόλυτη μετριότητα στην οποία κινούνται οι «μπλε» του Λονδίνου τη φετινή σεζόν, αλλά και οι φήμες περί σκέψεων των Σαουδαράβων ιδιοκτητών της Νιούκαστλ για πιθανή απομάκρυνση του Έντι Χάου από το «τιμόνι».

Μήπως, τελικά, ο Ζοσέ ανήκει στην Πρέμιερ ή επικρατεί η άποψη πως είναι… ξεπερασμένος;

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης