Αυτό ήταν σωστό: Ο Βάρντι πήρε και τον τίτλο για τη Λέστερ! (vids)

Έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο τρεις μέρες νωρίτερα, ο Τζέιμι Βάρντι ήθελε το απόλυτο για τη Λέστερ και της πρόσφερε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας της Τσάμπιονσιπ για τη σεζόν 2023-2024! Με δυο γκολ και φτάνοντας συνολικά στα 18 για φέτος, ο θρύλος των «αλεπούδων» οδήγησε την ομάδα του στο 3-0 επί της Πρέστον και το σύνολο του Μαρέσκα κατέκτησε το τρόπαιο!  



Αυτό ήταν σωστό: Ο Βάρντι πήρε και τον τίτλο για τη Λέστερ! (vids)

Το 4-0 της ΚΠΡ επί της Λιντς το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έκανε τον Μαρέσκα και τους παίκτες του να πανηγυρίσουν την άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από μια απίστευτη διεκδίκηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας.

Το ιδανικό σενάριο ήταν εκείνο που θα πρόσφερε και τον τίτλο της Τσάμπιονσιπ στη Λέστερ, κάτι που οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον πιο σωστό πρωταγωνιστή. Τον Τζέιμι Βάρντι!

 

 

Ο Άγγλος θρύλος των «αλεπούδων» σκόραρε δις απέναντι στην Πρέστον, συνέβαλε τα μέγιστα στη διαμόρφωση του τελικού 3-0 και πήρε ακόμα ένα μετάλλιο πρωταθλητή με την αγαπημένη του ομάδα!

Στο 36ο λεπτό άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ από πλεονεκτική θέση στην περιοχή, στο 52' σκόραρε με... λύσσα σε κενή εστία μετά από δοκάρι του Φαές, ενώ, το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο Deepdale διαμόρφωσε ο ΜακΑτίρ με κεφαλιά στο 67ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως για 4η διαδοχική σεζόν στέφεται πρωταθλήτρια στην Τσάμπιονσιπ ομάδα που μόλις έχει υποβιβαστεί από την Πρέμιερ, ενώ είναι και η 13η φορά που σύλλογος επιστρέφει άμεσα στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα κατακτώντας την 1η θέση. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης