Ξεκίνησαν να «βρίσκονται» καλύτερα οι επιθετικοί της Γιουνάιτεντ…

Η ασίστ του Χόιλουντ για το γκολ του Ράσφορντ στο 2-2 της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ αποτέλεσε ακόμα μια στιγμή κατά την οποία ο Τεν Χαγκ αντιλήφθηκε πως το τελευταίο διάστημα βλέπει τους επιθετικούς του να συνεργάζονται και να βρίσκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο…  



Ξεκίνησαν να «βρίσκονται» καλύτερα οι επιθετικοί της Γιουνάιτεντ…

Ο «Ράσι» πέτυχε το πρώτο του γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» σε επίσημο παιχνίδι έπειτα από τον Μάιο του 2023 και το 4-1 επί της Τσέλσι!

Φέτος έπρεπε να περιμένει τα μέσα Ιανουαρίου για να σκοράρει μπροστά στο κοινό των «κόκκινων διαβόλων». Κι όταν το έκανε λίγο πριν την ανάπαυλα του ντέρμπι με την Τότεναμ, θέλησε ν’ απαντήσει με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού, στους επικριτές του.

Το θέμα είναι πως πέρα από τον σκόρερ, ρόλο παίζει και ο δημιουργός. Και αυτός ήταν ο Χόιλουντ που είχε πετύχει το πρώτο από τα τέρματα της ομάδας του Τεν Χαγκ, μόλις στο 3ο λεπτό.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια της Πρέμιερ, ο Ολλανδός προπονητής του κλαμπ του Μάντσεστερ έχει δει τους ποδοσφαιριστές του στη γραμμή κρούσης να «κουμπώνουν» κάπως περισσότερο.

Απέναντι στην Άστον Βίλα ο Ράσφορντ έκανε ασίστ για τον Γκαρνάτσο, ο Αργεντινός έφτιαξε γκολ για τον Άγγλο στο City Ground απέναντι στη Φόρεστ και τώρα είδαμε το δίδυμο Χόιλουντ – Ράσφορντ να πρωταγωνιστεί σε γκολ.

Έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους, αλλά δεν παύουν τα πιο πρόσφατα καταγεγραμμένα στοιχεία ν’ αποτελούν κάτι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια…

Κώστας Ζάλιαρης