Η Premier League πληρώνει ξανά: Τέσσερα G/G, διψήφιο ποντάρισμα και… τριψήφιο κέρδος!

Μπορεί να γίνει ξανά. Γιατί όχι άλλωστε; Η Λίβερπουλ είναι… ευάλωτη πίσω, Μπράιτον και Μπρέντφορντ σκοράρουν, η Μπόρνμουθ δεν φοβάται εκτός έδρας και η Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να βγάλει αντίδραση, απέναντι σε μία φύση επιθετική ομάδα, όπως είναι η Φούλαμ. Τέσσερα G/G λοιπόν, τα οποία με διψήφιο ποντάρισμα, αποφέρουν… τριψήφιο κέρδος!



Η Premier League πληρώνει ξανά: Τέσσερα G/G, διψήφιο ποντάρισμα και… τριψήφιο κέρδος!

Θυμάστε τι έγινε στην 14η αγωνιστική της Premier League. Δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία να το αναλύσουμε. Όσοι παίζουν στοίχημα και γενικώς, όσοι «κυνηγούν» τα G/G, θα έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την Κυριακή που παρήλθε, με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου να είναι στα… καλύτερά του.

Και αυτό διότι παρακολουθήσαμε 40 γκολ σε 10 αναμετρήσεις, ενώ οι συναντήσεις που έκλεισαν το πρόγραμμα της ημέρας, επιβεβαίωσαν πλήρως το εν λόγω ποντάρισμα. Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις μάλιστα, εκκίνησε και η 15η αγωνιστική της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς ναι μεν το Γουλβς – Μπέρνλι έμεινε στο 1-1, πλην όμως είχαμε και το απίθανο… 4-3 της Άρσεναλ, επί της Λούτον, εκτός έδρας.

«Ποντάρουμε» λοιπόν και πάλι, στο ενδεχόμενο οι ομάδες της Premier League να έχουν κέφια και στρέφουμε την προσοχή μας στις αναμετρήσεις που ξεκινούν 45 λεπτά νωρίτερα, από το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι και την εξόρμηση της Μάντσεστερ Σίτι στο «Βίλα Παρκ».

Κοιτάμε το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, το Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ, το Μπράιτον – Μπρέντφορντ και το Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Και θα μπορούσαν επίσης να μας δώσουν πολλά γκολ. Σε περίπτωση λοιπόν που κάποιος θέλει να τα «κυνηγήσει», τα τέσσερα αυτά G/G «πληρώνουν» αθροιστικά στο… 11.

Τριψήφιο λοιπόν το κέρδος, αν το ποντάρισμα είναι διψήφιο. Και καλή επιτυχία!

Δημήτρης Μανάκος