Πανηγυρίζει και η Εθνική: Πώς σχετίζεται η Ελλάδα με τον Τζορτζ Μπάλντοκ και την αλλαγή προπονητή της Σέφιλντ;

Σημαντική στιγμή για τον Τζορτζ Μπάλντοκ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία γίνεται η πρώτη ομάδα στην Premier League που απολύει τον προπονητή της, με τον Κρις Γουάιλντερ να επιστρέφει. Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέδειξε τον Έλληνα μπακ, τον 8ο σε συμμετοχές στην καριέρα του coach του, μαζί με τον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά και στην Premier League! Σκεφτείτε πόσο καλά θα αισθάνεται ο Μπάλντοκ, με φόντο την  διεκδίκηση και της πρόκρισης στο EURO 2024 με την Ελλάδα!  



Πανηγυρίζει και η Εθνική: Πώς σχετίζεται η Ελλάδα με τον Τζορτζ Μπάλντοκ και την αλλαγή προπονητή της Σέφιλντ;

 

Η παρουσία στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η μόλις μια νίκη σε 14 αγωνιστικές πρωταθλήματος και η πιο πρόσφατη ήττα με το βαρύτατο 5-0 από την Μπέρνλι το απόγευμα του Σαββάτου, άδειασαν πλέον την κλεψύδρα του 46χρονου προπονητή στις «λεπίδες».

Ο Πολ Χεκινγκμπότομ από τον Νοέμβρη του 2021 είχε αναλάβει ως νέος, μόνιμος κόουτς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και αισίως, μοιάζει δεδομένη η αποχώρησή του, όπως και η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου στο «στρατόπεδο» της ομάδας.

Ο λόγος για τον Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος έχει καθοδηγήσει τη Σέφιλντ για μία πενταετία, έχει παρευρεθεί στο «τιμόνι» της για 227 αναμετρήσεις και έχει ως 8ο, πιο «χρησιμοποιημένο» ποδοσφαιριστή στην καριέρα του, τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Κάπως έτσι, ο Γουάιλντερ φημολογείται πως έχει συμφωνήσει για την επιστροφή του στη Σέφιλντ, γεγονός που θα κάνει χαρούμενο και τον Έλληνα μπακ, καθώς μαζί του, προ διετίας, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην Premier League, απέναντι στην Μπόρνμουθ!

Δημήτρης Μανάκος

 

Δημήτρης Μανάκος