Οι δύο ατάκες του Μπρούνο Φερνάντες που… δίχασαν τη Γιουνάιτεντ – Ο Ονάνα και «η ομάδα πάνω από όλα!»

Πολύ αρνητικό το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήρθε ο Μπρούνο Φερνάντες για να το κάνει χειρότερο. Επισήμανε πως άπαντες φταίνε για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα, ενώ πέταξε την… σπόντα του, για χαμένες ευκαιρίες λόγω εγωισμού.



Οι δύο ατάκες του Μπρούνο Φερνάντες που… δίχασαν τη Γιουνάιτεντ – Ο Ονάνα και «η ομάδα πάνω από όλα!»

Μεγάλη συζήτηση έχουν προκαλέσει στο «Νησί» κομμάτι των δηλώσεων του Μπρούνο Φερνάντες, μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γαλατασαράι στην Τουρκία.

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος μετά το σφύριγμα της λήξης, με το τελικό 3-3 να γίνεται χειρότερο, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Κοπεγχάγης στη Γερμανία, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Πρακτικά, η Γιουνάιτεντ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League μόνο αν επικρατήσει των Βαυαρών και δει τη συνάντηση των Δανών με τους Τούρκους να μένει στην ισοπαλία. Φαντάζει… αποτυχία και ο Μπρούνο Φερνάντες δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

Επισήμανε πως η ομάδα του προσπάθησε πολύ και μετά από κάθε γκολ που δεχόταν, είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά είπε πως όλοι πρέπει να βάζουν τους εαυτούς τους κάτω από το σύνολο και να μην δαπανούν ευκαιρίες μόνοι τους.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως όλα τα γκολ αποτελούν προϊόν ατομικής ευθύνης, με τον φακό να στρέφεται στον Αντρέ Ονάνα, που σε κάθε περίπτωση φταίει για το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Μπρούνο Φερνάντες:

«Κάθε φορά που σκόραραν, είχαμε τις ευκαιρίες να απαντήσουμε. Στο φινάλε της συνάντησης, είχαμε τέσσερις φάσεις. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να κοιτάξουμε ποιος βρίσκεται στην καλύτερη θέση και όχι να τελειώνουμε μόνοι μας τις φάσεις. Πάνω από όλα η ομάδα. Είναι δικά μας λάθη επίσης, όλα τα γκολ που δεχθήκαμε!»

Δημήτρης Μανάκος