«Φώτη, δεν μπορούσαν να σε κάνουν καλά»: Όλη η Ευρώπη μιλά για τον Ιωαννίδη!

Απίθανη εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη στο Ελλάδα – Γαλλία, εκπληκτικός ο φορ του Παναθηναϊκού, ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Σαλιμπά και γνώρισε την αποθέωση στα social media από τη… μισή Ευρώπη!



«Φώτη, δεν μπορούσαν να σε κάνουν καλά»: Όλη η Ευρώπη μιλά για τον Ιωαννίδη!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαντάζει ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Και πρόκειται για κάτι που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι εξαιρετικός και μετά το φοβερό του παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδία και τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τον Νέιθαν Άκε, φρόντισε να αποδείξει πως τα κορυφαία στόπερ της Ευρώπης, τα βρίσκουν «σκούρα» όταν τον αντιμετωπίζουν.

Και αυτό διότι και ο Γουίλιαμ Σαλιμπά με τον Ερναντές της εθνικής Γαλλίας, δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά. Αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου, κέρδισε πολλές μονομαχίες, έβαζε μοναδικά το σώμα του και αποτελεί θέμα συζήτησης στον κόσμο του ποδοσφαίρου, στα social media.

Ουδείς θα λησμονήσει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ελλάδας, το οποίο «υπέγραψε» και την ολική ανατροπή. Αλλά μήπως θυμάστε μία απίθανη ενέργειά του στο πρώτο μέρος, όταν και έχασε ένα κοντρόλ, αλλά πέρασε τον Σαλιμπά με το κεφάλι, προτού κερδίσει το φάουλ από τον στόπερ της Άρσεναλ.

Δικαιολογημένα αποθεώνεται ο Έλληνας επιθετικός, με τους Γάλλους να ρωτούν για αυτόν, λέγοντας πως κανένας άλλος έχει ταλαιπωρήσει τόσο τον Σαλιμπά φέτος. Ούτε καν ο Έρλινγκ Χάαλαντ…

Δημήτρης Μανάκος