Απίστευτο: Το φάουλ… δύο μέτρα εκτός περιοχής που δόθηκε πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι! (vid)

Συμβαίνουν και στο γυναικείο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν παντού. Δείτε το απίθανο… φάουλ που καταλογίστηκε ως πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League. Αντίπαλος η Ρεάλ Μαδρίτης, πήρε βαθμό η «Βασίλισσα» εξαιτίας αυτού!



Απίστευτο: Το φάουλ… δύο μέτρα εκτός περιοχής που δόθηκε πέναλτι σε βάρος της Τσέλσι! (vid)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η φετινή «περιπέτεια» της Τσέλσι στο γυναικείο Champions League, με τους «μπλε» να συναντούν εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης, να μένουν στο 2-2, αλλά να έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία.

Γιατί το λέμε τόσο ξεκάθαρα; Διότι η αλήθεια είναι πως αυτό που έχει συμβεί 13 λεπτά πριν από την συμπλήρωση των 90 λεπτών και με το σκορ στο 2-1 για τις Λονδρέζες, είναι… εξωφρενικό.

Η «Βασίλισσα» έβγαινε στην κόντρα και η Φλέμινγκ αποφάσισε να κάνει τάκλιν ξεκάθαρα εκτός περιοχής, προκειμένου να ανακόψει την αντεπίθεση. Το έκανε πράξη, αλλά η παράβαση καταλογίστηκε «μέσα», γεγονός που έκανε άπαντες έξαλλους!

Εν τέλει, η γηπεδούχος πήρε την ισοπαλία με αυτόν τον τρόπο και η Έμμα Χάγιες επέλεξε να σχολιάσει έντονα το εν λόγω περιστατικό, λέγοντας πως αντιλήφθηκε ότι το μαρκάρισμα είναι εκτός περιοχής από τον… πάγκο της!

Δημήτρης Μανάκος