Στα 10 πρώτα ματς της σεζόν η Τότεναμ ξεπέρασε και τους Invincibles του Βενγκέρ!

Η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Πάλας το βράδυ της Παρασκευής, παραμένει αήττητη, έφτασε στο +5 στην κορυφή μέχρι τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής και σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι καλύτερη και από τους Invincibles της Άρσεναλ του Βενγκέρ! 



Στα 10 πρώτα ματς της σεζόν η Τότεναμ ξεπέρασε και τους Invincibles του Βενγκέρ!

Όσο οι Μάντισον και Σον βρίσκουν τρόπους να παρασύρουν και τους υπόλοιπους γύρω τους σε καθοριστικές ενέργειες και αποφάσεις, τότε πάντοτε, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, θα γίνεται κάτι που θα ευνοεί την Τότεναμ και θα καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει. 

Κάπως έτσι έτσι έγινε και στο Selhurst Park για το δεύτερο γκολ, μετά το ... αυτογκόλ του Γουόρντ. Ο Σον σκόραρε από την πρώτη ασίστ του Τζόνσον που μόλις είχε μπει στο ματς, άλλαξε ωραία με τον Μάντισον, πάτησε περιοχή από δεξιά κι έκανε το γύρισμα. 

Τα «σπιρούνια» του Ποστέκογλου έφτασαν στους 26 βαθμούς μετά από τις 10 πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, ξεπερνώντας ακόμα και τους φοβερούς αήττητους του Αρσέν Βενγκέρ προ 20ετίας! 

Οι ιστορικοί Invincibles της Άρσεναλ σε αυτό το σημείο της χρονιάς είχαν 24 βαθμούς στην πορεία τους προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος δίχως αρνητικό αποτέλεσμα και αυτή την επίδοση την ξεπέρασαν οι συμπολίτες τους, που διανύουν εξαιρετικά φεγγάρια! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης