Μετρήστε τη Σίτι από τώρα στους «16»: Τρία στα τρία, άνετο πέρασμα από την Ελβετία με Χάαλαντ! (vids)

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 3-1 της Γιουνγκ Μπόις. Γκολ ξανά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, τρία στα τρία για τους «πολίτες» στο Champions League και μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16»!



Μετρήστε τη Σίτι από τώρα στους «16»: Τρία στα τρία, άνετο πέρασμα από την Ελβετία με Χάαλαντ! (vids)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Μάντσεστερ Σίτι να συνεχίσει την φετινή της πορεία στο Champions League, με τους «πολίτες» να περνούν νικηφόρα από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις, επικρατώντας με 3-1, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ακάντζι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό, στην 6η εντός εστίας τελική προσπάθεια της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά οι Ελβετοί επιχείρησαν να αντιδράσουν αμέσως και τα κατάφεραν.

 

 

Ο Ελία έκανε το 1-1, τέσσερα λεπτά μετά το προβάδισμα της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά προτού προλάβουν να συνειδητοποιήσουν πως έχουν κάτι να υπερασπιστούν, είδαν και πάλι την εστία τους να παραβιάζεται.

 

 

Ο Χάαλαντ έκανε το 2-1 στο 67ο λεπτό από τα «11» βήματα και εν συνεχεία, ακολούθησαν δύο γκολ της Σίτι, με το ένα να μετρά.

 

 

Ακυρώθηκε το γκολ του Άλβαρες, έκανε το 3-1 στο 86ο λεπτό ο Χάαλαντ και κάπως έτσι, οι «πολίτες» ανέβηκαν στους εννέα βαθμούς, μετά από 270 αγωνιστικά λεπτά, με τον Νορβηγό να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος στον θεσμό!

Δημήτρης Μανάκος