Η περίοδος προσαρμογής… δεν είναι για όλους: Οι απίθανοι αριθμοί του Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Έκανε το καθήκον της η Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε με 3-1 της Γαλατασαράι στην Τουρκία και έφτασε τους εννέα βαθμούς μετά από τρεις αναμετρήσεις στο Champions League, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας τη φάση των «16». Απίθανος Χάρι Κέιν, στην 10η εμφάνισή του με τους Βαυαρούς!



Η περίοδος προσαρμογής… δεν είναι για όλους: Οι απίθανοι αριθμοί του Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Τι και αν δυσκολεύτηκε πολύ; Τι και αν είχε καταγράψει μόλις μία τελική προσπάθεια σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και δεν έδειχνε γενικώς να πατά καλά στην Τουρκία, απέναντι στη Γαλατασαράι;

Καμία σημασία έχουν όλα αυτά για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία πανηγύρισε ένα πολύ μεγάλο «διπλό» στην 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας άνετα – τελικά – με 3-1.

Ο Κομάν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, όμως με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Ικάρντι έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους και σημείωσε το 14ο γκολ του, στα 15 πρώτα παιχνίδια της επιστροφής του στην Τουρκία.

Η γηπεδούχος το πίστεψε, πίεσε πολύ, αλλά πολλές φορές, η ατομική ποιότητα και η αποτελεσματικότητα, είναι αυτή που κρίνει αναμετρήσεις. Και η Μπάγερν διαθέτει… μπόλικη, με τον Χάρι Κέιν και τον Μουσιάλα να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα, σε διάστημα έξι λεπτών.

Ο Άγγλος σκόραρε για 2η φορά με τη νέα του ομάδα στον θεσμό και ο Μουσιάλα έκανε το 3-1 στο 79΄, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας, την πρόκριση για την Μπάγερν Μονάχου!

Και κάπως έτσι, ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 10 ματς με τους Βαυαρούς, έχοντας καταγράψει 11 γκολ και έξι ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Λογικά, η περίοδος προσαρμογής, κλισέ ως φράση, δεν είναι για όλους…

Δημήτρης Μανάκος