Δείτε Champions League και… παίξτε Α’ Αγγλίας: Τριάδα-δώρο για κέρδος επί 10!

Διαβάστε την πρόταση του England365 για την 15η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας, με φόντο το 3χ3 και τον… δεκαπλασιασμό!



Δείτε Champions League και… παίξτε Α’ Αγγλίας: Τριάδα-δώρο για κέρδος επί 10!

Ναι, έχει Champions League. Όλοι θα το παρακολουθήσουμε. Ας έχουμε όμως στο μυαλό μας και την 15η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας. Το England365 έχει ξεχωρίσει τρεις αναμετρήσεις και σας τις παρουσιάζει…

Κέιμπριτζ - Πόρτσμουθ

Το πρώτο από τα τρία ματς που επιλέγουμε αφορά την πρωτοπόρο. Συζητάμε για την Πόρτσμουθ, η οποία αποτελεί τη μοναδική ομάδα της Α’ Αγγλίας, που μετρά 15 βαθμούς στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Είναι μόνη – πρώτη, στην κορυφή της βαθμολογίας, διαθέτει την καλύτερη επίθεση και τον μεγαλύτερο πλουραλισμό όλων και θεωρούμε πως το νικηφόρο σερί των επτά αναμετρήσεων που μετρά, θα συνεχιστεί και στην έδρα της Κέιμπριτζ.

Πιθανώς, αν το «διπλό» επιβεβαιωθεί, ο προπονητής των γηπεδούχων, Μαρκ Μπόνερ, να αποτελέσει και παρελθόν. Πάμε με το 2 λοιπόν στο Κέιμπριτζ – Πόρτσμουθ.

Λίνκολν – Τσάρλτον

Η αλήθεια είναι πως το επόμενο παιχνίδι μας το μελετήσαμε εξονυχιστικά, αλλά από όποια πλευρά και να το δούμε, πολύ δύσκολα μπορούμε να βρούμε τρόπο να μην κερδίσει το σύνολο του Μάικλ Άπλετον.

Η Τσάρλτον βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση, έμαθε να κερδίζει, συνήθισε να μην… χάνει και μετρά οκτώ διαδοχικά ματς, δίχως αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν πείθει καθόλου η Λίνκολν, παρά την αλλαγή προπονητή και θεωρούμε πως το πρώτο «διπλό» της Τσάρλτον σε επίπεδο πρωταθλήματος, εντός του 2023, είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ποντάρουμε πάνω της λοιπόν, σε απόδοση μεγαλύτερη του διπλασιασμού και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το Λίνκολν – Τσάρλτον.

Ρέντινγκ – Φλίτγουντ

Η πρότασή μας ολοκληρώνεται με το παιχνίδι που ξεκινά ένα τέταρτο αργότερα από τα υπόλοιπα, στην 15η αγωνιστική της Α’ Αγγλίας. Ο λόγος για τη συνάντηση των Ρέντινγκ – Φλίτγουντ, στην οποία επενδύουμε πάνω στο κίνητρο που διακατέχει τους «royals».

Ναι, ηττήθηκαν με 4-0 πριν από τρεις ημέρες στο «σπίτι» της Τσάρλτον, αλλά η έδρα τους αποτελεί τη δύναμή τους, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι δεν έχουν χάσει εκεί από τα μέσα Αυγούστου.

Θέλουν το τρίποντο, πρέπει να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά και η συνάντηση με τη Φλίτγουντ, προσφέρεται για τον άσο. Πάνω από 2.00 απόδοση το εν λόγω ποντάρισμα, μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα το σύνολο του Ρούμπεν Σέλες.