Η Γιουνάιτεντ είχε να βιώσει τέτοια αποτελέσματα από την... προ Φέργκιουσον εποχή!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ και οι παίκτες του καλούνται ν' αντιμετωπίσουν περισσότερες μέρες αναστάτωσης και κριτικής, αφού με τα φετινά αποτελέσματα γυρίζουν πίσω σε εποχή... προτού καν εμφανιστεί στη ζωή του κλαμπ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!  



Η Γιουνάιτεντ είχε να βιώσει τέτοια αποτελέσματα από την... προ Φέργκιουσον εποχή!

Δυο φορές προηγήθηκε και απέτυχε να επενδύσει σε αυτό το προβάδισμα για να φτάσει μέχρι τέλους και να εξασφαλίσει την πρώτη νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο, η Γαλατασαράι έμεινε να πανηγυρίζει για το υπέρ της 3-2 στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» στο φινάλε της αναμέτρησης της Τρίτης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δίχως βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές στη φάση των ομίλων, βρίσκονται στην τελευταία θέση του γκρουπ τους και αυτή τη στιγμή με τ' αποτελέσματα που έχοτν καταγράψει στο ξεκίνημα της σεζόν, γυρίζουν τον χρόνο σε αρκετά μακρινές εποχές.

Ούτε καν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είχε εμφανιστεί στην ζωή του κλαμπ, την τελευταία φορά που τα 6 από τα πρώτα 10 παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου είχαν τελειώσει με ήττα! Αυτό ήταν το 1986. Και τώρα ο Τεν Χαγκ βλέπει πόσα πολλά πράγματα έχει ακόμα να φτιάξει, κάνοντας λόγο και για πολλά προβλήματα πνευματικής φύσεως από τους ποδοσφαιριστές του για την αντιμετώπιση καταστάσεων στο χορτάρι...

 

Κώστας Ζάλιαρης