Πρώτη ήττα για την Άρσεναλ φέτος, έχασε τον Σάκα και το ματς από τη Λανς! (vids)

Κουρασμένη, δίχως ιδέες και με το μυαλό στη Μάντσεστερ Σίτι, ηττήθηκε η Άρσεναλ από τη Λανς στη Γαλλία και είδε το αήττητο σερί της να λαμβάνει τέλος στις 10 αναμετρήσεις. Δεύτερη στον όμιλό της η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, αγωνία για τον τραυματισμό του Μπουκάγιο Σάκα.



Πρώτη ήττα για την Άρσεναλ φέτος, έχασε τον Σάκα και το ματς από τη Λανς! (vids)

Μπορεί η εξόρμηση στη Γαλλία να φάνταζε απλή υπόθεση για την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη, με τους «κανονιέρηδες» να ηττώνται με 2-1 από τη Λανς, στην 2η αγωνιστική του Champions League.

Βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από νωρίς, χάρη στο τέρμα του Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 14ο λεπτό, έπειτα από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και από τη στιγμή που δεν έγινε το 2-0 άμεσα με τον Τροσάρ, όλα έμοιαζαν να βαίνουν λάθος.

Ο Μπουκάγιο Σάκα αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, ο Τόμασον στο 25’ έκανε το 1-1 με υπέροχο γκολ και η αλήθεια είναι πως και στο δεύτερο μέρος, οι Λονδρέζοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων.

Ο Τροσάρ είχε και πάλι ευκαιρία για να κάνει το 2-1, στο 49’, και η αστοχία «πληρώθηκε» για την Άρσεναλ, με τον Ουαχί να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 69’!

Πίεσαν οι Άγγλοι, δεν τα κατάφεραν και με το τελικό 2-1, η Λανς έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των «κανονιέρηδων» στη σεζόν!

Δημήτρης Μανάκος