Από την Ιαπωνία μέχρι την Premier League: Ο Ποστέκογλου… δεν χάνει σε ματς πρωταθλήματος!

Ούτε ο ίδιος ενδέχεται να θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του ηττήθηκε σε ματς πρωταθλήματος. Από την Ιαπωνία μέχρι την Τότεναμ και το «Νησί», το σερί συνεχίζεται και έφτασε στα 50 παιχνίδια!



Από την Ιαπωνία μέχρι την Premier League: Ο Ποστέκογλου… δεν χάνει σε ματς πρωταθλήματος!

Τρομερό στατιστικό έκανε την εμφάνισή του μετά την τεράστια ανατροπή της Τότεναμ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο φινάλε, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να συνεχίζει αήττητος την πορεία του στην Premier League.

Οι Λονδρέζοι πάλεψαν το ματς ως το τέλος, έδειξαν να διαθέτουν τα ψυχικά αποθέματα για να προβούν στην ανατροπή, ισοφάρισαν με τον Ριτσάρλισον στο 97’ και τρία λεπτά μετά, ο Βραζιλιάνος έδωσε την ασίστ στον Κουλουσέφσκι.

Ο τελευταίος έκανε το 2-1 και η Τότεναμ διατήρησε το αήττητο σερί της, σηματοδοτώντας το 50ο διαφορετικό παιχνίδι πρωταθλήματος, που ο Άγγελος Ποστέκογλου συνεχίζει δίχως ήττα.

Το πιο εντυπωσιακό μάλιστα της υπόθεσης, έγκειται στο γεγονός πως το εν λόγω σερί ξεκίνησε από την… Ιαπωνία. Από τη Γιοκοχάμα Μαρίνος μέχρι και την Τότεναμ της Premier League, μεσολάβησε και η πορεία στη Σέλτικ, με τον έμπειρο προπονητή να μετρά πλέον 42 νίκες και 142 γκολ υπέρ του!

Είναι θέμα νοοτροπίας, είναι θέμα… παράδοσης. Η Τότεναμ βιώνει καλές ημέρες και αυτό αποτελεί αδιαμφισβήτητα έργο Ποστέκογλου!

Δημήτρης Μανάκος