Το πρώτο ματς του Σαββάτου δεν πάει καλά για την Λίβερπουλ…

Για 12η φορά στην θητεία του στην Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να έχει πανέτοιμη την Λίβερπουλ μετά από διακοπή πρωταθλήματος, για να παίξει το πρώτο Σαββατιάτικο ματς της αγωνιστικής. Και ειδικά πέρυσι, δεν πήγε καθόλου καλά όλο αυτό…  



Το πρώτο ματς του Σαββάτου δεν πάει καλά για την Λίβερπουλ…

Ο Γερμανός κόουτς αντέδρασε όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, τονίζοντας πως έχει ποδοσφαιριστές τους οποίους… καλά – καλά δεν είχε προλάβει ούτε να δει, λόγω της παρουσίας τους σε άλλη ήπειρο, πόσο μάλλον να τους προετοιμάσει για σημαντική αναμέτρηση της Πρέμιερ.

Οι 12 φορές που οι «κόκκινοι» έχουν αγωνιστεί στις 14:30 (ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου μετά από διακοπή πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες είναι οι περισσότερες από κάθε άλλο κλαμπ στη θητεία του Kloppo στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ. Μάλιστα, υπάρχει τεράστια απόσταση από τους υπόλοιπους, αφού οι Τότεναμ και Τσέλσι που ακολουθούν έχουν από 6!

Πέρυσι, πάντως, πήγε… όλο λάθος! Η Λίβερπουλ έπαιξε έξι φορές στις 14:30 και δεν πήρε νίκη σε κανένα από αυτά τα ματς! Συγκέντρωσε μόλις τρεις βαθμούς από τους 18 διαθέσιμους που διεκδίκησε.

Μάλιστα, από τις ομάδες που αντιμετώπισε, μονάχα η Σίτι ήταν στην πρώτη 9άδα της βαθμολογίας, αφού, τα ματς ήταν απέναντι στις Φούλαμ, Τσέλσι, Μπόρνμουθ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον!

Οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ πέτυχαν μονάχα τρία τέρματα σε 83 τελικές (!) και είχαν xGoals στα 8,56! Ορθά ο Γερμανός γκρίνιαξε για τον προγραμματισμό της σημερινής αναμέτρησης με την Γουλβς και μάλιστα εκτός έδρας…

Κώστας Ζάλιαρης