«Μπράιτον με 18 βαθμούς, υπάρχει και η… OPAP Arena!» - Το Europa League έκανε γκάλοπ για τον όμιλο «φωτιά»!

Σε «γκάλοπ» προέβη η επίσημη σελίδα του Europa League στο twitter, αναφορικά με τον όμιλο της ΑΕΚ, που περιλαμβάνει την Μπράιτον, τον Άγιαξ και τη Μαρσέιγ. Μεγάλη στήριξη στους Άγγλους από την πλειοψηφία, μπήκε στη συζήτηση και η OPAP Arena



«Μπράιτον με 18 βαθμούς, υπάρχει και η… OPAP Arena!» - Το Europa League έκανε γκάλοπ για τον όμιλο «φωτιά»!

Μία εβδομάδα απομένει πλέον προτού η Μπράιτον παίξει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της, με τους «γλάρους» να υποδέχονται την ΑΕΚ στο «Άμεξ» και την ελληνική ομάδα να έχει την συμπαράσταση περίπου 1.500 φίλων της στο «Νησί».

Πρόκειται για έναν από τους δυσκολότερους ομίλους που θα μπορούσε δεδομένα να τύχει η «Ένωση», με το γκρουπ να πλαισιώνεται από τον Άγιαξ και τη Μαρσέιγ.

Το Europa League γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι στον εν λόγω όμιλο και για τον λόγο αυτό έδωσε τον λόγο στο κοινό. Ανάρτησε τη φωτογραφία της κλήρωσης, με τα χαρτάκια των τεσσάρων ομάδων και ζήτησε τη γνώμη του κόσμου, αναμένοντας την άποψή του.

Τι προέκυψε από τα σχόλια που έκαναν την εμφάνισή τους; Πως η Μπράιτον περνά εύκολα στον επόμενο γύρο, με αρκετούς να επισημαίνουν πως όχι απλά δεν θα χάσει βαθμό, αλλά ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και το φινάλε της διοργάνωσης.

Η δεύτερη με την 3η θέση «παίζεται». Ο Άγιαξ έχει φανατικούς υποστηρικτές, αλλά και πολλούς που αμφιβάλλουν για αυτόν, την στιγμή που κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Μαρσέιγ.

Οι Γάλλοι δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και ο Παναθηναϊκός αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που γενικώς οι Μασσαλοί δεν συμπεριλήφθηκαν ιδιαίτερα στη συζήτηση.

Όσον αφορά την ελληνική ομάδα; Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε από τους περισσότερους στην τελευταία θέση, αλλά υπήρχε κόσμος που έκανε ειδική αναφορά στο γήπεδό της. Επισήμανε πως θα είναι ανταγωνιστική στο «σπίτι» της και πως με μία έκπληξη στην πρεμιέρα στην Αγγλία, όλα στον όμιλο θα είναι ανοιχτά…

Δημήτρης Μανάκος