Ελλάδα – Ουγγαρία… 3-1 με τα «κόκκινα» στην Premier League – Μείωσε ο Σόμποσλαϊ τα γκολ του Κυργιάκου! (vid)

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που σκοράρει, όντας από την Ουγγαρία. Πλέον, οι Ούγγροι έχουν πανηγυρίσει με την κόκκινη φανέλα δύο φορές λιγότερες από όσες ένας Έλληνας, σε επίπεδο Premier League.



Ελλάδα – Ουγγαρία… 3-1 με τα «κόκκινα» στην Premier League – Μείωσε ο Σόμποσλαϊ τα γκολ του Κυργιάκου! (vid)

«Ιστορικό» μπορεί να χαρακτηριστεί το γκολ του Ντόμινικ Σομποσλάι με τη φανέλα της Λίβερπουλ, καθώς ο Ούγγρος μέσος γίνεται ο τέταρτος διαφορετικός ποδοσφαιριστής από τη χώρα του, που βρίσκει δίχτυα σε επίπεδο Premier League.

To έκανε ο Ζολτάν Γκέρα, ο Ταμάς Πρίσκιν και ο ¶κος Μπουσκάβ και πλέον, ο νεοαφειχθέντας ποδοσφαιριστής στο «¶νφιλντ» άνοιξε λογαριασμό, με συνέπεια να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ, που βρίσκει δίχτυα ενώ κατάγεται από την Ουγγαρία.

Πρακτικά, οι Ούγγροι έχουν καταγράψει πλέον, δύο γκολ λιγότερα από έχουν οι Έλληνες παίκτες με την «κόκκινη» φανέλα. Τρεις φορές σκόραρε ο Σωτήρης Κυργιάκος με τη Λίβερπουλ σε επίπεδο Premier League απέναντι σε Μπλάκπουλ, Μπλάκμπερν και Στόουκ, μία φορά έχει σκοράρει ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ με τη νέα του ομάδα.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει βρει δίχτυα προς το παρόν και το Ελλάδα – Ουγγαρία με την «κόκκινη» φανέλα, είναι στο… 3-1!

Δημήτρης Μανάκος