Απίθανο: Ο Ποτσετίνο σε μια μεταγραφική περίοδο ξεπέρασε το σύνολο των χρημάτων που ξόδεψε στην Τότεναμ!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βιώνει για πρώτη φορά επί αγγλικού εδάφους μια τέτοια μεταγραφική περίοδο με τόση ενίσχυση στο ρόστερ και τόσα εκατομμύρια να βγαίνουν από τα ταμεία της ομάδας στην οποία βρίσκεται, αφού, στην Τότεναμ με τον Λίβι τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά...  



Απίθανο: Ο Ποτσετίνο σε μια μεταγραφική περίοδο ξεπέρασε το σύνολο των χρημάτων που ξόδεψε στην Τότεναμ!

Ο Αργεντινός προπονητής δεν θα ξεχάσει ποτέ την θητεία του στα “σπιρούνια” και το γεγονός πως με μηδενικό μπάτζετ για μεταγραφές λόγω και της ανάγκης να διατίθενται τα χρήματα για την δημιουργία του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του κλαμπ, έφτασε να δημιουργήσει μια ομάδα που διεκδίκησε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι όμως, είναι τρομερό το στοιχείο που έρχεται στην επιφάνεια από το πρώτο του καλοκαίρι ως κόουτς της Τσέλσι, στην εποχή του Τοντ Μπόελι στην ιδιοκτησία των “μπλε”.

Η νέα ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο διέθεσε 464 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου ν' αποκτηθεί ο Καϊσέδο, ο Λάβια, ο Ντισασί, ο Πάλμερ, ο Τζάκσον, ο Ογκουτσούκου ο Ενκουνκού και όλοι οι υπόλοιποι.

Στην Τότεναμ, ο “Ποτς” είχε... καταφέρει να πείσει τον Λίβι να φτάσει μέχρι και τα 440 εκατομμύρια ευρώ, για ΟΛΑ τα χρόνια της παρουσίας του εκεί! Και τώρα, τα ξεπέρασε απλά μέσα σε ένα καλοκαίρι για να επαναφέρει την Τσέλσι στη διεκδίκηση των τίτλων και να ξεχαστεί άμεσα η περσινή ντροπιαστική σεζόν!

Κώστας Ζάλιαρης