Επτά χρόνια μετά, η Άρσεναλ μπορεί να χαμογελάει ξανά!

Της χαμογέλασε η τύχη. Ήθελε να μην την αγχώσει. Της έδωσε αισιοδοξία. Η Άρσεναλ επέστρεψε στους ομίλους του Champions League και η κληρωτίδα δεν την έριξε απευθείας στα… βαθιά. Οι «κανονιέρηδες» μπορούν να περάσουν στη φάση των «16» και γιατί όχι να διεκδικήσουν και την «πρωτιά».



Επτά χρόνια μετά, η Άρσεναλ μπορεί να χαμογελάει ξανά!

Σαν σήμερα, πριν από 12 χρόνια, ο Μικέλ Αρτέτα υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Αυτό του ποδοσφαιριστή. Ποιος να φανταζόταν πως εν έτει 2023, ο Ισπανός θα έχει αποσυρθεί, θα έχει βρεθεί στο τεχνικό τιμ του Πεπ Γκουαρδιόλα, θα έχει διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ, μετά τον Ουνάι Έμερι και θα είναι ο ορισμός του… αφεντικού στην Άρσεναλ.

Η 31η Αυγούστου είναι ημέρα… χαράς για την Άρσεναλ. Επέστρεψε στους ομίλους του Champions League μετά από επτά χρόνια και η κληρωτίδα της έχει χάνει το χατίρι. Δεν την έριξε στα «βαθιά», αλλά την έστειλε στον 2ο όμιλο, στον οποίο μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην «πρωτιά».

Μαζί της βρίσκεται η Σεβίλλη, η Αϊντχόφεν και η Λανς. Μία σοβαρή Άρσεναλ μπορεί να προκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους «16» του θεσμού. Αρκεί να είναι σοβαρή. Ο Μικέλ Αρτέτα μπορεί να χαμογελάει ξανά… Το όνομα του οργανισμού συμπεριλήφθηκε στην κληρωτίδα!

Δημήτρης Μανάκος