Γουές Φόντρινγχαμ: Πήρε μαζί το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και στην Premier League! (vid)

Σπουδαίο επίτευγμα για τον Γουές Φόντρινγχαμ , ο οποίος έφτασε τα 32 του έτη και για πρώτη φορά στην καριέρα του, δεν δέχθηκε γκολ από το σημείο του πέναλτι στην Premier League. Με την ιστορία να συνεχίζεται από την Championship…



Γουές Φόντρινγχαμ: Πήρε μαζί το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και στην Premier League! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύεται απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά σε μία από τις λιγοστές καλές της στιγμές στο πρώτο μέρος, είναι τυχερή και βρίσκει την ευκαιρία να προηγηθεί από το σημείο του πέναλτι.

Η μπάλα χτυπά πάνω στο χέρι του Ίγκαν στη σέντρα του Τζακ Γκρίλις, ο διαιτητής δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι και ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει την ευκαιρία να σκοράρει για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα.

Παίρνει φόρα, στέλνει τον Γουές Φόντρινγχαμ από την άλλη πλευρά, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η μπάλα πηγαίνει στο δοκάρι και το τέταρτο άστοχο πέναλτι στην καριέρα του, είναι γεγονός.

Κάπως έτσι, η ιστορία του γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται, με τον Φόντρινγχαμ να έχει σώσει τα τρία τελευταία πέναλτι σε βάρος της ομάδας του στην Championship και πλέον, να τα κάνει… τέσσερα.

Παράλληλα, η πρώτη φορά που δεν δέχεται γκολ από τα «11» βήματα στην καριέρα του στην Premier League, έλαβε χώρα στα 32 του χρόνια! Τα κατάφερε, με τον Σκωτσέζο να έχει αποσοβήσει πέναλτι σε κάθε επαγγελματική κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δημήτρης Μανάκος