Απίθανο: Η Ντόρτμουντ είχε προβλέψει τους σκόρερ της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (pic)

Ακούγεται… ακραίο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε προβλέψει τους σκόρερ της Τσέλσι στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μέσω μίας… φωτογραφίας!



Απίθανο: Η Ντόρτμουντ είχε προβλέψει τους σκόρερ της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (pic)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει καταφέρει να κερδίσει την Τσέλσι επί γερμανικού εδάφους και έχει πάρει το πλεονέκτημα έναντι των «μπλε» για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Εκκρεμεί ένα μόνο ενενηντάλεπτο για να τα καταφέρει, αλλά αυτό προϋποθέτει να φύγει αλώβητη από το Λονδίνο, στο οποίο θα είχε και μεγάλη στήριξη των οπαδών της. Λίγες ώρες πριν την συνάντηση, ο σύλλογος αποφασίζει να αναρτήσει μία εντυπωσιακή φωτογραφία για το κρίσιμο ματς.

Ο Μάρκο Ρόις και ο Αλέ βρίσκονται σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο που από πάνω γράφει «Champions League» και μακριά τους φαίνονται ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Κάι Χάβερτς να κατευθύνονται προς αυτόν, αλλά να έχουν... καθυστερήσει.

Ακούγεται οξύμωρο, αλλά η Μπορούσια Ντόρτμουντ το προέβλεψε! Ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ, ο Χάβερτς έφτασε τα 15 εύστοχα πέναλτι σε ισάριθμες απόπειρες και η πρόκριση της Τσέλσι είναι γεγονός! Οι Γερμανοί τελικά, δεν κερδίζουν πάντα, αλλά έχουν… μαντικές ικανότητες.

Δημήτρης Μανάκος