Οπαδοί των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ ενώνονται για το μέλλον των συλλόγων τους!

Βάζοντας στην άκρη τις διαφορές τους για το καλό των συλλόγων, οι οπαδοί των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώνονται για να διασφαλίσουν το μέλλον των αγαπημένων τους ομάδων και να υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στην ιδιοκτησία τους επόμενους μήνες!  Οπαδοί των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ ενώνονται για το μέλλον των συλλόγων τους!

Τα κλαμπ των Γιουνάιτεντ και Μέρσεϊσαϊντ αργά ή γρήγορα μέσα στο 2023 θα περάσουν σε νέα εποχή, με τα αφεντικά εξ Αμερικής ν’ αποχωρούν.

Οι οπαδοί των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει η Daily Mail, θέλουν να διασφαλίσουν πως πλέον θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά – όσο δύναται αυτό – για τους ανθρώπους που θ’ αναλάβουν τις τύχες των συλλόγων.

Παράλληλα, οι οπαδοί θέλουν ν’ αποκτήσουν μεγαλύτερη ισχύ και πιο δυνατή «φωνή» στα κοινά των ομάδων, με την Κυβέρνηση ν’ ανακοινώνει και την δημιουργία μιας νέας, ανεξάρτητης επιτροπής που θα εξετάζει τους ανθρώπους που θα προκρίνονται για ν’ αποκτήσουν τις μετοχές των κλαμπ.