Αυστραλία: Ο πορτιέρε της Melbourne City επέστρεψε καπνογόνο προς τον κόσμο και προκλήθηκε το «ντου» (vid)

Ο Τομ Γκλόβερ άρπαξε το καπνογόνο που του είχαν πετάξει οι οπαδοί της Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της Μελβούρνης κι αντί απλά να το απομακρύνει από την εστία του, το πέταξε ξανά πίσω προς τον κόσμο με αποτέλεσμα της εισβολή, τα επεισόδια και την οριστική διακοπή του ματς στα πρώτα του 20 λεπτά...  Αυστραλία: Ο πορτιέρε της Melbourne City επέστρεψε καπνογόνο προς τον κόσμο και προκλήθηκε το «ντου» (vid)

Οι οπαδοί της Melbourne Victory βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ένας εξ αυτών ψέκασε με σπρέι τον τερματοφύλακα της Σίτι και τον ρέφερι, ενώ μάλιστα, ο γκολκίπερ της Σίτι έφυγε με το πρόσωπό του ματωμένο έχοντας χτυπηθεί και με μεταλλικό αντικείμενο.

Οι απαράδεκτες σκηνές που διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι της Μελβούρνης στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, φανερώνουν πως ο εξαγριωμένος όχλος τελικά μπορεί να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή σε κάθε χώρα επεισόδια και εντάσεις.

Όπως φαίνεται από νέο βίντεο, ο Τομ Γκλόβερ, τερματοφύλακας της Σίτι, όντας εκνευρισμένος, πέταξε πίσω προς τον κόσμο το καπνογόνο που εκτοξευθεί προς την εστία του και κάπως έτσι... άνοιξε ο ασκός του Αιώλου.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης