Νεαρός δημοσιογράφος γλύκανε τον Φαν Χάαλ και κέρδισε αγκαλιά! (vid)

Αντικρίζοντας από κοντά τον Λουίς Φαν Χάαλ με την ευκαιρία της κάλυψης των αγώνων του Μουντιάλ, ένας νεαρός δημοσιογράφος κατάφερε να γλυκάνει τον ομοσπονδιακό κόουτς της Ολλανδίας και να κερδίσει μια αγκαλιά από τον άνθρωπο στον οποίο εξέφρασε τον θαυμασμό του.  Νεαρός δημοσιογράφος γλύκανε τον Φαν Χάαλ και κέρδισε αγκαλιά! (vid)

Είναι λογικό να σε συνεπαίρνει ορισμένες φορές το συναίσθημα.

Ακόμα και ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όταν αντικρίζουμε δια ζώσης ανθρώπους που θαυμάζουμε την ιστορία και τα επιτεύγματά τους στο ποδόσφαιρο, να παρασυρόμαστε και ο ενθουσιασμός να νικά κατά κράτος στη μάχη με το επαγγελματικό προφίλ.

Αυτό συνέβη και σε έναν νεαρό ρεπόρτερ που έχει βρεθεί στο Κατάρ για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου του Λουίς Φαν Χάαλ το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Δεν έχω να σας κάνω κάποια ερώτηση, ήθελα απλώς να σας πω ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής» είπε ο δημοσιογράφος, με τον ομοσπονδιακό κόουτς των «οράνιε» να του λέει: «Δεν ακούω συχνά τέτοια λόγια και σ' ευχαριστώ, θα σου δώσω μια αγκαλιά μόλις τελειώσουμε».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης