«Χάαλαντ, καλύτερα να σκοράρεις, παρά να κάνεις δηλώσεις» (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε ξανά. Το έκανε και πάλι, ακόμη και απέναντι στην πρώην ομάδα του και αποτελεί τον βασικό λόγο που η Μάντσεστερ Σίτι έκανε και επίσημα, το 2Χ2 στο Champions League. Όταν όμως του ζητήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική του κατάσταση, μπερδεύτηκε. Μάλλον ο Νορβηγός, έχει μάθε περισσότερο να σκοράρει, παρά να… μιλάει!«Χάαλαντ, καλύτερα να σκοράρεις, παρά να κάνεις δηλώσεις» (vid)

Δεν μπορεί να σταματήσει να σκοράρει. Δεν μπορεί να σταματήσει να είναι πρωταγωνιστής. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν και πάλι ο βασικός λόγος που η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στο τρίποντο, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όντας και πάλι ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας του απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο 2-1 των «πολιτών»!

Δεν πτοήθηκε ούτε από την πρώην ομάδα του, ούτε από το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε καταγράψει ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος, σκόραρε και το 2Χ2 στο Champions League είναι γεγονός. Ωστόσο, όταν του ζητήθηκε να περιγράψει την… ακραία αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κόλλησε.

Μάλλον του φαίνεται πιο δύσκολο να μιλάει από το να βρίσκει δίχτυα και να «γράφει» ιστορία σε κάθε ματς της Μάντσεστερ Σίτι. Μίλησε για στόχους, δεν έβγαλαν μεγάλο νόημα αυτά που είπε, προκαλώντας γέλιο στα social media, με τον ίδιο ταυτόχρονα να μοιάζει… μπερδεμένος.

Τελικά, κατάλαβε κανείς τι είπε; Μάλλον, και εκείνος κάπου το έχασε…

@roominnaa What he is saying 🤣🤣👑❤️‍🔥man is a legend #erlinghaaland #fyp #haaland ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Δημήτρης Μανάκος