Προσδεθείτε: Ξεκινά το Champions League – Φαβορί Σίτι και Λίβερπουλ, ξεπερνά την Τσέλσι η Τότεναμ σε πιθανότητες κατάκτησης!

Η μεγάλη ώρα για την έναρξη του Champions League έφτασε! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του 2022-23 είναι προ των πυλών και άπαντες έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται, τι να ποντάρουν, ως προς την κατάκτηση του τον Μάιο. Πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η βασική διεκδικήτρια, αλλά οι πιθανότητες φέτος λένε… Μάντσεστερ Σίτι! Ακολουθεί η Λίβερπουλ, συμπληρώνει την πεντάδα ο Μέσι, ξεπερνά την προπέρσινη πρωταθλήτρια Ευρώπης η… Τότεναμ  



Προσδεθείτε: Ξεκινά το Champions League – Φαβορί Σίτι και Λίβερπουλ, ξεπερνά την Τσέλσι η Τότεναμ σε πιθανότητες κατάκτησης!

Οριακά έχουμε καταφέρει να διαπιστώσουμε πώς μπόρεσε η Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στην κατάκτηση του 14ου Champions League της ιστορίας της πριν από μερικούς μήνες, και αισίως ξεκινά το… επόμενο! Και όμως, οι Μαδριλένοι δεν βρίσκονται στην κορυφή των στοιχηματικών αποδόσεων, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι πρώτη και τη Λίβερπουλ δεύτερη, σε μία πολύ ιδιαίτερη φυσικά χρονιά!

Ο λόγος; Φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μιας και μέχρι την εκκίνησή του, θα παρακολουθούμε… Champions League, κάθε εβδομάδα, πράγμα που σαφώς αναμένεται να επηρεάσει και τις ίδιες τις ομάδες, που θα αναγκαστούν να αγωνίζονται, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο, η ουσία είναι πως η δράση είναι πλέον προ των πυλών, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκινά σήμερα (06/09) την προσπάθεια υπεράσπισης ενός τίτλου που έχει κατακτήσει 14 φορές στο παρελθόν. Οι στοιχηματικές εταιρείες όμως, δεν την τοποθετούν στην κορυφή της λίστας, ως το φαβορί για να κάνει… 15 τα τρόπαιά της!

Οι Μαδριλένοι μάλιστα βρίσκονται στην 3η θέση. Ποιες είναι οι ομάδες που την ξεπερνούν; Η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία εξαιτίας του Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 20,7% και η Λίβερπουλ, που αν και δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο πρότερος βίος της την καθιστά πάρα πολύ υπολογίσιμη, ώστε να φτάσει μακριά και γιατί όχι να φτάσει στην 2η κατάκτησή της την τελευταία πενταετία.

Ακολουθεί σαφώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και η Μπάγερν Μονάχου, με την Παρί Σεν Ζερμέν να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα, έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ, που έχουν παρευρεθεί μόλις σε ένα τελικό, μετά από αυτόν του 2014-15, με τη Μπαρτσελόνα.

Τέλος, όσον αφορά τους Καταλανούς, αυτοί βρίσκονται στην 6η θέση με ποσοστό 4,4%, ενώ πίσω τους βρίσκονται η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, η πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης, πριν την Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, η Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Άγιαξ!

Αναλυτικά, οι πιθανότητες κατάκτησης του φετινού Champions League:

Μάντσεστερ Σίτι: 20,7%

Λίβερπουλ: 19,8%

Ρεάλ Μαδρίτης: 13,8%

Μπάγερν Μονάχου: 9,6%

Παρί Σεν Ζερμέν: 4,7%

Μπαρτσελόνα: 4,4%

Τότεναμ: 3,7%

Ατλέτικο Μαδρίτης: 3,2%

Τσέλσι: 2,8%

Άγιαξ: 2,7%

 

 

Δημήτρης Μανάκος