Ζητά βοήθεια από τους οπαδούς της η Λίβερπουλ για την έρευνα όσων έγιναν στο Παρίσι!

Δεν πρόκειται να αφήσει το ζήτημα με την είσοδο των οπαδών της στον τελικό της Γαλλίας, να περάσει έτσι η Λίβερπουλ, η οποία με ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει τις έρευνες με την κατάθεση αναφορών!



 Ζητά βοήθεια από τους οπαδούς της η Λίβερπουλ για την έρευνα όσων έγιναν στο Παρίσι!

Η Λίβερπουλ με ανακοίνωσή της ζητάει από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League να βοηθήσει με αναφορές τις έρευνες.

Όπως φαίνεται, η διοίκηση των «κόκκινων» δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το ζήτημα σε εκκρεμότητα και από την πρώτη στιγμή ζήτησε έρευνα, προκειμένου να διαλευκανθούν τα αίτια!

Σε συνέχεια λοιπόν των τοποθετήσεων της UEFA και της FIFA, οι «reds» με ανακοίνωσή τους ζήτησαν από τον κόσμο τους αναφορές με το τι έζησαν από τον τελικό, ώστε να βοηθήσουν στην έρευνα.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Η Λίβερπουλ ζητάει από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον τελικό του Champions League στο Παρίσι να συμπληρώσουν μία φόρμα αναφοράς για να στηρίξουν την οποιαδήποτε έρευνα.

Το κλαμπ ζήτησε επίσημη και καθαρή έρευνα για τα ζητήματα που αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι μέσα και γύρο από το Σταντ Ντε Φρανς, πριν και μετά τη σέντρα.

Η Λίβερπουλ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους μαζί μας.»

Δημήτρης Μανάκος