Τυχαίο ή ο ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μόλις αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα κάνει όλο τον δρόμο στο φετινό Champions League, ώστε να βρεθεί στο Wembley. Απεναντίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας. Και θέλησε να το… υπενθυμίσει, παρότι και οι «πολίτες» βρίσκονται στους «4» του ίδιου θεσμού!



Τυχαίο ή ο ορισμός της «σπόντας»; Η ανάρτηση της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό της Σίτι!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως η Μάντσεστερ Σίτι, τα τελευταία χρόνια, δεν ενδιαφέρεται για την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, διότι… δεν την υπολογίζει ως βασικό αντίπαλό της.

Η Λίβερπουλ είναι η ανταγωνίστριά της, με την Άρσεναλ να έχει μπει επίσης στην εξίσωση, χάρη στις πορείες που «διαγράφει» την τελευταία διετία. Ωστόσο, το Μάντσεστερ είναι χωρισμένο σε… δύο πλευρές και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλησαν να το αποδείξουν ξανά.

Με ποιον τρόπο; Με μία ανάρτηση, την οποία οι Άγγλοι θεώρησαν στοχευμένη και διόλου τυχαία. Λίγα λεπτά λοιπόν, μετά τον αποκλεισμό των «πολιτών» από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, η Γιουνάιτεντ ανέβασε ένα post στο Twitter, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

Τι ακριβώς; Το ότι το Σάββατο, εκείνη θα παίξει στο Wembley, με τη Μάντσεστερ Σίτι επίσης να βρίσκεται εκεί για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά όχι και στον τελικό του Champions League! Ήταν άραγε τυχαίο; Ίσως… Αλλά το «timing» της ανάρτησης «πρόδωσε» τη Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος